SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrika ve Arazisi Belediyeye Devredildi

0
Güncellendi - 2016-11-08 15:49:49
Fabrika ve Arazisi Belediyeye Devredildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde bulunan ve Şeker Fabrikasına ait 6 bin metrekare arazi ve binalar Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı ile Doğanşehir Belediyesine hibe edildi.

Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan Malatya Şeker Fabrikası’na ait 6 bin metre kare üzerinde bulunan bina ve arsa düzenlenen protokol imza töreni ile Doğanşehir Belediyesine devredildi.

İmza töreninde konuşan Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun “Bugün hayırlı bir hizmet için Doğanşehir’deyiz. İnşallah devrettiğimiz arazi Doğanşehirlilere güzel hizmetlerde kullanılacaktır. Biz Türk Şeker olarak bu ülke İçin Türkiye için üretiyoruz. Yıllardan beri kullandığımız araziyi Doğanşehir Belediyesine hibe ediyoruz. Doğanşehir ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız Vahap Küçük’e bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise hayal ettikleri projeleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek “Burada Büyükşehir belediyemiz ile el ele vererek halkımızın hizmetine bir kültür merkezi sunacağız. Burada düğün salonu, kütüphane, konferans salonları, gençlerimizin istifadesine sunacağımız çok amaçlı salonlar yer alacak. Gençlik merkezi planımız var. Onu da yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Küçük, yapılan protokol ile Şeker Fabrikasına ise ilçede 240 metre büyüklüğünde 2 katlı hizmet binası ve 420 metrekare kapalı depo yaptıklarını söyledi. Küçük, devraldıkları şeker fabrikasının alanında yer alan evleri ‘Halk Evleri’ olarak restore edeceklerini ve halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından daha sonra karşılıklı olarak protokol imzalandı ve tapu devri yapıldı.

İha

MALATYA’NIN DOĞANŞEHİR İLÇESİNDE BULUNAN ŞEKER FABRİKASINA AİT 6 BİN METREKARE ARAZİ VE BİNALAR, ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI İLE DOĞANŞEHİR BELEDİYESİNE DEVREDİLDİ. İMZA TÖRENİNE MALATYA ŞEKER FABRİKASI MÜDÜRÜ SUAT ALTUN VE DOĞANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP KÜÇÜK KATILDI. (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hasan yıldırım (7 yıl önce)
    KÜÇÜK AİLESİnin Ne Kadar büyük HİZMETLER YAPTIGINI takdirle izliyoruz Vahap amca bu yaşinda hizmete devam ederken Halka Hizmet Hakka anlayışı ve bilinciyle Çaliştigina Şahidiz Şeker Fabrikasina aiit olan yere Meyva Kurutma işleme Özelllikle elma kurutma tesisi yakişir Binlerce ton elmalarimiz heba olmakdan kurtulur ve malatyaya en buyuk tarim hizmetlerinden biri olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Malatya Büyük Şehir Başkanlığına layık birisi hizmet etmeye doymayan hizmet adamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Ne sosyal tesisi ...? Bakın görün; o alana avm diker Vahap Amcam, kendi mağazasının şubesini de açtı mı, tamam. Benden söylemesi!
    0
    0
    Yanıtla
  • İhtiyacımı var adamın boş konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıdır (7 yıl önce)
    Aferin Vahap abi
    0
    0
    Yanıtla