SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrika Voleybol'un 23'üncüsü Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-11-02 00:53:04
Fabrika Voleybol'un 23'üncüsü Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Fabrika Voleybol’un 23’üncüsü Malatya’da açılacak.

Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyette olan, çocukları voleybolla buluşturmayı ve ülkedeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Fabrika Voleybol Okulları, şuana kadar 22 ilde açıldı. Fabrika Voleybol Okulları’nın 23’ncüsü hafta sonu Malatya’da hayata geçirilecek.

4 Kasım Cumartesi günü 09.30’da halka açık olarak gerçekleştirilecek olan açılışta 2005-2006, 2007-2008 ve 2009-2010 doğumlu öğrenci ve voleybol sporcular yer alacak. 4-5 Kasım tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek ve şenlik havasında geçecek organizasyona TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da katılacak.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol altyapısının güçlendirilmesi adına Fabrika Voleybol Okulları’nın önemli olduğuna dikkat çekti.

Hafta sonu Malatya’da açılacak olan Fabrika Voleybol Okulları’nın Malatya’daki sorumlu antrenörü Muhammed Çatar, “Malatya’da voleybol altyapısına katkı sunacak bu projenin hayata geçirilmesi bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Çatar, Fabrika Voleybol Okulları’nın önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, “Proje kapsamında birçok sporcumuz antrenörlerimiz nezaretinde eğitim alacak. Bu projede; sporcu yetişmesinin yanı sıra antrenör arkadaşlarımızda görev alacak. Böylece antrenör eksiğimizde tamamlanacak” diye konuştu.

Malatya’da 23’ncüsü açılacak olan Fabrika Voleybol Okulları’nın Cumartesi günü 09.30’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacağını kaydeden Çatar, “Organizasyonumuz şenlik havasında geçecek. Şimdiye kadar yoğun bir talep var. Sporcularımız hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Bunun yanış ıra sporcularımıza çeşitli hediyelerde verilecek. Bu güzel organizasyona ailelerimizi de bekliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız