SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrikada Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir fabrikada çıkan yangında maddi zarar meydana geldi. Bu arada, geçtiğimiz hafta B.Mustafapaşa Mahallesi'nde meydana gelen yangınla ilgili bir müteahhit aranıyor.

TEKSTİL FABRİKASI'NDA..
Edinilen bilgiye göre yangın, 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Karagözler Tekstil Fabrikası'nda meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri söndürdü. Can kaybı ve yaralanan kimsenin olmadığı yangında maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bu arada, yangın sırasında görüntü alma izni verilmeyen basın mensupları ile fabrika görevlileri arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

MÜTEAHHİT ARANIYOR..
Öte yandan, geçtiğimiz hafta Cuma günü saat 15.30 sıralarında B.Mustafapaşa Mahallesi Posbıyık 1. Sokakta, Hasan Kırnık adlı müteahhide ait inşaatta başlayan, yandaki Sedef, Yağmur ve Burak Apartmanlarında Ömer Erdoğan, Mehmet Demir, Dursun Koyuncular, Fatih Şahiner, Mehmet Şahiner, Sebahattin Karatay, Şahin Şahiner, Hayrettin Özdil, Mustafa Altundağ, Abubekir Sıdık Yağmur, Bahri Şahin, Yusuf Gürhan, Ali Muhan ve İsmail Yoldaş’a ait dairelerde, çatılarında, güneş enerjilerinde, boyalarında, çatıdaki odun ve kömürlerinde, pencerelerinde hasara neden olan yangınla ilgili olarak daire sahipleri müteahhitten şikayetçi oldular. Polis müteahhidi bulmaya çalışıyor.

ARŞİV FOTO: Geçtiğimiz hafta B.Mustafapaşa Mahallesi'nde meydana gelen yangından..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız