SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrikasını Kontrole Gitti ve Şaşkına Döndü!..

A- A+ PAYLAŞ

1. Organize Sanayi'deki seramik fabrikasının sahibi, 1.5 yıldır çalıştırmadığı tesisi kontrole gittiğinde, şaşkına döndü. Çünkü, fabrikanın tüm makineler ve teçhizatı çalınmıştı. Jandarma olayla ilgili olarak bir zanlı ile, malları satın alan 2 hurdacı hakkında yasal işleme başladı.

Konuyla ilgili olarak, Jandarma tarafından verilen bilgide, olay şöyle anlatıldı:

"06.02.2006 günü saat 10.00 sıralarında 1.Organize Sanayi Bölgesi 2.Cadde' de faaliyet gösteren Işık Seramik sahibi İ.Ş (45 yaşlarında)' ün fabrikasının bir buçuk yıldır kapalı olduğunu, kendisinin Ankara ilinde yaşadığını en son Kurban Bayramında gelerek fabrikasını kontrol ettiğinde her şeyin normal olduğunu, 06.02.2006 sabah saat 08:30'de fabrikasını kontrol ettiğini ve içerisinde bulunan 3 adet çamur değirmeni, kil açma makinası 2 adet, sır değirmeni (500 kg), 2 adet konveyör bant, 1 taspratör 1 adet, şenk tezgahı (50 kalıplık), 9 adet yer döküm tezgahı, (10 kalıplık) 7adet, basınçlı sır kazanı 1 adet, pistole kabini 1 adet, alçı karıştırma makinesi 1 adet, çamur eleği 2 adet , çamur pompası 5 adet, aksesuar kalıpları 60 adet, teksir kalıbı 20 adet, klima fanı ve tesisatı 1adet olmak üzere şüpheli H.K. (39 yaşlarında) bu malzemeleri hurdacılık yapan M. E. (38 yaşlarında) ve S.P. (26 yaşlarında)' ya sattığı tespit edilmiş olup şahısların yakalanarak göz altına alındığı , olayla ilgili tahkikata başlanıldığını"..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız