SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fabrikaya Kıyılmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:11
A- A+ PAYLAŞ

 Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, “Bölgede marka olan şekerleri üreten Şeker Fabrikamıza kıyılmasın” dedi. 

Bu yıl üretilen şekerlerin bölge illerine sevklerinin sürdüğünü söyleyen Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, “Malatya Şeker Fabrikası olarak stoklarımızı bitirmek üzereyiz. Günde yaklaşık 500 ton şeker satılıyor. Özellikle bölge illerinden büyük talep var. Çünkü, bölgemizde marka olan şeker üretimi yapıyoruz. Bu da, Malatya Şeker Fabrikamız için gerçeklerden biridir.

Şeker Fabrikamız kapanırsa bölge esnafı da yararlanamayacak. Şoföründen nakliyecisine, işçisinden esnafına herkes Şeker Fabrikamızdan yararlanıyor. Bir yerde üretim olmazsa hiçbir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Murat, “Özelleştirme kapsamından şimdilik çıkarılan Şeker Fabrikası’nın Malatya Belediyesi’ne verileceği şeklinde sayın Başbakanımız bir açıklama yapmıştı. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ise, belediyeye devri olunca, fabrikayı organize sanayiyi taşıyıp, fabrika binasını müze şeklinde dizayn edileceğini ifade etmişti. Biz fabrikanın kapanmasına karşıyız, taşınmasına değil, yeter ki üretim olsun. İster burada olsun. İster organize sanayide olsun fark etmez. Bizim için önemli olan şeker üretiminin devam etmesidir. Bu nedenle Şeker Fabrikamıza kıyılmasın” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız