SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Faciadan Uyanık Yolcu Kurtardı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:19
Faciadan Uyanık Yolcu Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Rize’ye yolcu taşıyan otobüs şoförü Bayram Sarıgül, Gümüşhane'de direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yolculardan birinin durumu fark etmesiyle otobüs yol kenarındaki iş yerine çarparak durabildi. 

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’de bugün saat 06.24 sıralarında Malatya’dan Rize’ye yolcu taşıdığı öğrenilen özel bir firmaya ait 02 AG 331 plakalı yolcu otobüsü, içindeki 21 yolcusuyla Gümüşhane şehirlerarası otogarından çıktıktan 850 metre sonra Özcan Mahallesi, tarihi Balyemez Konağı karşısında şoför Bayram Sarıgül’ün (40) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Olay anında uyanık olan bir yolcunun direksiyona müdahalesiyle yol kenarındaki kaldırımlara ve dükkana çarparak durabilen otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Yolcuların yara almadan kurtulduğu kazada can veren otobüs şoförü Sarıgül, 112 Acil Servis ambulansıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazanın ardından yolcular Gümüşhanespor Asbaşkanı ve otobüs firması işletmecisi Fazıl Ceylan’ın yardımlarıyla bölgeye gelen Gümüşhane firmalarına ait araçlarla Trabzon’a nakledildi. Direksiyon başında kalp krizi geçirerek ölen sürücü Sarıgül’ün Adıyaman’ın Besni ilçesi doğumlu olduğu ve bugün de doğum günü olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza anı otobüsün çarparak durabildiği iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız