SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Facianın Eşiğinden Dönüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:57
Facianın Eşiğinden Dönüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, direksiyon başında kalp krizi geçiren otobüs şoförünün kontrolünden çıkan otobüs, önce park halindeki 11 araca daha sonrada ağaca çarparak durabildi. Otobüs şoförünün rahatsızlandığını görerek, direksiyona müdahale eden bir yolcu, olası bir faciayı önledi. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Paşaköşkü Mahallesi ile Emeksiz Caddesi arasındaki yol ayrımında meydana geldi. TOKİ seferini yapan ve yaklaşık 60 yolcusu olan 44 AT 498 plakalı otobüsün sürücüsü Ertuğrul Deniz (49) direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Şoförün rahatsızlandığını gören bir yolcu, direksiyona müdahale ederek, otobüsün devrilmesini önledi. Önce park halindeki 11 araca çarpan otobüs, daha sonra kaldırımın kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. 

Kazanın ardından kalp krizi geçiren şoför Ertuğrul Deniz, ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde kalbi duran şoförün yapılan müdahale ile kalbinin yeniden çalıştırıldığı ve devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Kaza sonrası Paşaköşkü Caddesi adeta savaş alanına dönerken, hasar gören araçlar yapılan incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı. Kaza sonrası MOTAŞ yetkilileri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Büyük hasar gören otobüs çekici yardımı ile garaja çekildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız