SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Kayahan'a Kitap Kafe

0
Güncellendi - 2016-05-03 00:48:54
Fahri Kayahan'a Kitap Kafe
A- A+ PAYLAŞ

Yeşil Hilal Projesi kapsamında Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarına yaptırılan yedinci park içerisinde yer alacak “Kitap Kafe” yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacak.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte park alanında incelemelerde bulunarak projenin teknik detayları üzerine mühendislerden bilgiler alan Başkan Polat, kent halkının kültür ve sanat gelişimine katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

“OKUMAYA ÖNEM VEREN TOPLUMLAR GELECEĞE UMUTLU BAKAR”

Okumayı teşvik eden ve eğitim alanında yatırım yapan toplumların geleceğe daha umutlu bakacağından bahseden Başkan Polat, “Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlarımızın temelinde okumama ve araştırmama var. Okumayı ve araştırmayı artırmak, her yaşta vatandaşımızı kitap okumaya teşvik etmek, geleceğe yapılacak en ciddi ve önemli yatırım olarak görüyoruz. Toplumumuzun bu önemli gerçeğinden yola çıkarak yerel yönetimler olarak modern yollar, kaldırımlar ve yaşam alanları yaparken en önemli görevimiz okuma oranını artırmaya yönelik hizmetler olmalıdır” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin eğitime her zaman öncelik tanıyan hizmet anlayışıyla vatandaşların hem bugününe hem de geleceğine yönelik kalıcı yatırımlar yapmaya çaba harcadığını vurgulayan Polat, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla hizmete sunacakları Kitap Kafe projesiyle ilgili şunları söyledi:

“Fahri Kayahan Bulvarı ile Tecde mahallesinde arasında 90 bin dönüm alan üzerine inşa edilecek Yeşil Hilal Projesi kapsamında yer alan 21 parkın yedincisi içerisinde yer alacak iki katlı Kitap Kafe’nin yapım işi tüm hızıyla devam etmektedir. Alt katında wc, lavabo ve oturma yerlerinin olacağı kitap kafe’nin üst katında kitapseverlerin hem çaylarını yudumlayabileceği, hem de kitaplarını sakin bir ortamda okuyabileceği geniş bir salon olacak. Huzurlu ve sakin bir ortamda kitaplarını ve gazetelerini okuyacak olan vatandaşlarımız kafe raflarında yer alacak felsefi, bilimsel ve edebi kitapların yer alacağı zengin kaynaklardan faydalanabilecekler. İç ve dış mimarisi oldukça modern bir görüntüye sahip olacak Kitap Kafe’yi yakın bir zamanda vatandaşlarımızla buluşturacağız. Böylelikle şehrimizin kültür sanat hayatına da önemli bir hizmet kazandırmış olacağız” dedi.

Bülten

e5

e6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • vatandaş (7 yıl önce)
    Zaten malatya da fahri kayahandan ibaret, selçuklu mah, sancaktar mah. taştepe, melekbaba ..... bir çok yerde yol yok kaldırım yok yağmur yağdığında yollar dereye dönüşüyor. Sayın yetkililer fahri kayahanda fantazi peşinde Allahım kimsenin hakkını kimsede bırakmazsın. bu yetkililere olan hakkımızı helal etmiyoruz bu eşitsizliği kabul etmiyoruz eğer ki varsa bir hakkımız sorumlalara da hakkımızı bırakma
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin. Büyük şehir olmayı haketmeyen bir yeri büyük şehir statusune sokarsan böyle oluyor işte. Alt yapı yok, üst yapı yok, ulaşım rezalet. Halen bir şeyler yapma çabasındalar ama boşuna milletin parasını ortaya saçıyorlar. Aynı noktayı günde 4 kez kazıp geri kapatan belediye(veya işçileri veya taşeron firma) ile bu işler olmaz. Sadece evrak üzerinde büyükşehir olmak böyle bir şey olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla