SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Kayahan'a Suni Kanal

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:31
Fahri Kayahan'a Suni Kanal
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fahri Kayahan Bulvarı ortasından geçecek şekilde kademeli suni bir kanal yaptırılacak. 

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,  Malatya Yeşilyurt Yolu ile Çevre Yolu arasındaki yaklaşık 3 km uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarı'nda yeni düzenlemeler yapılacağı belirtilerek; düzenleme çalışmaları kapsamında alt yapı ve üst yapının tamamen yenileneceği, ayrıca orta refüjün yerine suni bir kanal yapılacağı dile getirildi. 

Hazırlanan Proje kapsamında öncelikle Fahri Kayahan Bulvarı'nın tamamında içmesuyu, kanalizasyon şebeke hatlarının bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde yenileneceği; yolun Tecde istikametine doğru sağında bulunan mevcut yağmursuyu drenaj hattının yolun soluna da  yapılacağı; Fedaş tarafından bölgedeki aydınlatma hattı ile orta gerilim enerji hatlarının yer altına alınacağı; Telekom tarafından da fiber hatların yenileneceği bildirildi. 

Açıklamada, önümüzdeki günlerde başlayacak olan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra da üst yapı düzenleme çalışmalarına başlanacağı ve bu çalışmalar kapsamında ise Fahri Kayahan Bulvarının ortasına 4 metre genişliğinde 70-80 cm derinliğinde kademeli bir kanal yapımının projelendirildiği bilgisine yer verildi. 

Proje kapsamında ayrıca, kanalın her iki yanında 1.5 metre genişliğinde kaldırım; yolun her ki yanında 2 geliş, 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli araç yolu, araç yolunun bitiminden itibaren yine her iki yanda olmak üzere 2 metre genişliğinde cep oto parkları,  1'er metre genişliğinde ağaç ve aydınlatma aksları, 2 metre genişliğinde bisiklet yolları, bisiklet yollarının yanında ise 2 metre genişliğinde kaldırımlar bulunduğu ifade edildi. 

Sözkonusu düzenleme çalışmalarının çok geniş çaplı olduğu, bu nedenle düzenleme çalışmalarının başlamasıyla birlikte  yol güzergahında zaman zaman sıkıntılar yaşanabileceği belirtilerek, vatandaşların duyarlılık göstermeleri istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız