SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Kayahan'da Yenileme

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:17:54
Fahri Kayahan'da Yenileme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal, Karakavak, Özalper ve Çilesiz Mahallerinin bulunduğu Fahri Kayahan bölgesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapacak. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu bölgede yapılacak çalışmaların toplam uzunluğu 21 kilometreyi bulurken, 18 caddeyi kapsayan çalışmalar kapsamında kaldırım, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak.

İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi elektrik, telefon hatları için de ilgili kurumlarla ortak hareket edecek.

Bölgede 40 kilometrelik bisiklet yolu yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, caddelerin daha güvenli bir hale getirilebilmesi için trafik düzenleme levhaları ile renkli asfaltlama da yapacak.

DÜZENLEME YAPILACAK CADDELER

Düzenlemelerin yapılacağı caddeler ise şöyle:

Biga Caddesi, Damlacık Caddesi, Mıhlıdut Caddesi, Güngör Caddesi, Gülay Caddesi, Hayrat Caddesi, Şehit Sami Kıbrız Caddesi, Mazi Caddesi, Ayvalık Caddesi, Bülent Erkuş Caddesi, İpekböceği Caddesi, Hayal Caddesi, Kamelya Caddesi, Söğütlü Caddesi, Mehmet Ejder Caddesi ile Abdurrahman Gazi Caddesi.

Yapılacak çalışmalar ile ilgili bir takım bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Fahri Kayahan bölgesinin, Malatya’nın en hızlı gelişen bölgesi olduğunu söyledi.

Malatya merkezdeki değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarının ardından, Fahri Kayahan bölgesinde de değişim dönüşüm çalışmaların başlayacağını kaydeden Sarılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın direktifleriyle bölgede bulunan 18 caddede 21 km’lik bir düzenlemeye gidileceğini belirtti. 40 km’lik bisiklet yolu, yürüyüş yolları, kent mobilyaları, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmaları ile tüm caddeleri daha güzel bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Sarılar, çalışmalara kısa bir süre içerisinde başlayacaklarını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız