SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Müfettişlere Eğitim..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:28:07
Fahri Müfettişlere Eğitim..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'Fahri Trafik Müfettişi Adayları'na eğitim verildiği belirtildi. 
 
Malatya'daki 154 fahri trafik müfettişi adayına eğitimler verildiğinin belirtildiği açıklamada; "Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 10.07.2012 tarihli ve 456 sayılı yazı ile ülkemizde yürütülen trafik denetim hizmetlerinde görevli personele yardımcı olmak, sürücülere her zaman ve her yerde denetlendikleri duygusunu yerleştirmek ve yurttaşlarımızın doğrudan denetime katılımını sağlamak amacıyla, 2012 yılı fahri trafik müfettiş müracaatı, Karayolu Güvenliği Yüksek Kurulu tarafından onaylanmıştır. Fahri Trafik Müfettişliği Eğitim ve Çalışma Yönetmeliği'nin sekizinci maddesinde belirtilen; 'Hazırlıkları tamamlanmış eğitim programlarına katılmayanlara müfettişlik kimliği verilmez' hükmü doğrultusunda eğitime katılmayan fahri trafik müfettiş adaylarına müfettişlik kartı verilmeyecektir. (Trafik kurum ve kuruluşlarda görevli ve emniyet mensubu olanlar hariç)" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız