SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fahri Önemli Bir Oyuncu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:41
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Teknik Direktör Özcan Kızıltan, doğru tespitlerle, doğru oyuncuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. 

Nurettin Soykan Tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Kızıltan, kamp çalışmaları öncesi Malatya’da kuvvet depoladıklarını ifade ederek, “Yeni sezonun ön hazırlıklarını Malatya’da yapıyoruz. Kondisyon ve kuvvet çalışmaları yapıyoruz. Futbolcularımız sağlık kontrollerinden geçti. Şuanda gruplar halinde efor testinden geçiyorlar” dedi.

Yönetimin transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai harcadığını kaydeden Kızıltan, “İç transferde kalmasını istediğimiz oyuncular ile anlaştık. Dış transferde de şuana kadar Kartalspor’dan kaleci Erşen Çilingir, Balıkesirspor’dan Özcan Dağ ve Fethiyespor’dan Necdet Kaba ile anlaştık. Fahri Tatan ile yönetimimiz bir görüşme yapıyor. Fahri, benim birlikte çalıştığım bir futbolcu. Önemli bir oyuncu. Transferi gerçekleşirse bize büyük bir güç katacağına inanıyorum. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Bazı oyuncuların kulüpleriyle aralarındaki görüşmeler netlik kazanmadığı için kesin bir şey söyleyemiyoruz. Ama kulübümüzle ismi geçen bütün oyuncular Yeni Malatyaspor’da oynamak istiyorlar. Çok acele etmeden, doğru tespitlerle, doğru oyuncuları takıma kazandırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız