SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fahri Polis' Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:38:24
'Fahri Polis' Oldular
A- A+ PAYLAŞ
 
Engelliler Haftası dolayısı ile Malatya Kent Konseyi tarafından organize edilen etkinlikte, engelli vatandaşlara 'fahri polislik' belgesi verildi. 
 
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yapılan etkinlikte söz alan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan; “Engelli olmak doğuştan gelen bir şey, insanın elinde olmayan bir şey, sizlerin hayata bu kadar bağlı olmanız beni de kişisel anlamda çok etkiledi, Polis Meslek Yüksek Okulu olarak sizler için elimizden geldiği kadar her türlü katkıyı sağlamaya hazırız.” ifadelerini kullandı. 
 
Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Soner Yılmaz ise konuşmasında, " Polis Meslek Yüksek Okulu, engellilere karşı geçmişten gelen çok olumlu hassasiyetlerinin olduğunu biliyoruz. Bu hassasiyetin tüm kamu kurum ve kuruluşlarına örneklik teşkil etmesini ümit ediyoruz. " dedi. 
 
 
Polislik mesleğinin ile ilgili eğitim alan engellilere, atış poligonunda atışta yaptırıldı. Polis adayları ile birlikte yemek yiyen engellilere Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan tarafından fahri polislik belgeleri takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız