SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Tatan YMS'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:48
Fahri Tatan YMS'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Kartalspor’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan’ı kadrosuna kattı. Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin ve Kulüp Genel Kaptanı Çetin Aydoğan ile futbolcu Fahri Tatan katıldı.

İmza töreninde konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, Fahri Tatan’ın Yeni Malatyaspor’a transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Deneyimli futbolcu kardeşimiz Fahri Tatan’ı burada gördüğümüz için mutlu olduk. Kendisi birçok profesyonel takımda oynadı. Yeni Malatyaspor’da da ağabeylik görevi görecek. İnşallah Yeni Malatyasporumuzda da çok başarılı olacaktır. Malatya bir futbol şehri ve başarıya aç. İnşallah futbolcu kardeşlerimizin de büyük katkılarıyla PTT 1. Lige çıkacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin de, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, şunları söyledi: “Geçen hafta iç transferimizi bitirmiştik. İç transferin bitmesinin ardından dış transfere yoğunlaştık. Dış transferde de 4 futbolcuyu kadromuza kattık. Bunun yanı sıra 5-6 futbolcu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Son olarak daha önceden Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giymiş ve milli takımda da görev yapmış olan Fahri Tatan’ı kadromuza kattık. Tecrübesiyle, takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.”

Yeni Malatyaspor Genel Kaptanı Çetin Aydoğan ise, orta saha oyuncusu Fahri Tatan’ın Yeni Malatyaspor’a büyük katkılar sağlayacağını kaydederek, “Fahri Tatan’ın kalitesini herkes çok iyi biliyor. Beklentilerimizi çok iyi biliyor. İnşallah bu beklentilere de kendisi cevap verecektir” ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan ise, hedefleri olan bir kulüp geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Benim tabi ki burada çok büyük hedeflerim var. Buraya gelmeden önce uzun bir süre düşündüm. Yeni Malatyaspor, bana 2. Lig takımı olarak gelmiyor. Ama öncelikle bu ligde olduğumuz için burada oynayacağız. İlk hedefimiz PTT 1. Lige sonrada Süper Lige çıkmaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız. İnşallah 2 sene içerisinde bunu başarırız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar ki birikimim, tecrübem ve futbolculuk kariyerimle her şeyin en üst seviyesini burada vereceğim. Terimin son damlasına kadar burada Yeni Malatyaspor için mücadele edeceğim” dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız