SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fail Hala Meçhul!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye binasına Cumartesi akşamı yapılan saldırının faili meçhul.. İki başkan yardımcısı ile Tahsilat Servisi ve Danışman Odasının camlarının kırıldığı saldırıyı gerçekleştirenin bir kişi olduğu, güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanığının ifadesine göre kimliğinin saptanarak yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Belediye binasının ön tarafında; başkan yardımcılarından Nurettin Sevim ile halen boş olan Danışman Odası'nın camlarının yanı sıra, binanın Fuzuli Caddesi'ne bakan tarafında başkan yardımcılarından Sırrı Günaydın'ın odası ile Çek Tahsilat Servisi'nin pencere camları kırılmıştı. Saldırganın ön taraftaki camları tekmeyle, yan taraftaki camları taşla kırdığı, saldırı sırasında belediye aleyhine hakaret içeren sözler sarfederek eylemini gerçekleştirdiği, "alkollü" gibi davrandığı öne sürüldü.

Saldırganın, olaydan hemen sonra binanın karşısına geçip Halk Bankası yönünden kaldırımı takiben Akpınar'a doğru kaçtığı belirtilirken, bir belediye görevlisi tarafından da görüldüğü öğrenildi.

Bu arada, saldırıdan zamanında polisin haberdar edilmediği de iddia edilirken, saldırıya ilişkin olarak polisin vukuat raporunda olay şöyle belirtildi:

"17.02.2007 günü saat:17.30 sıralarında kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından tekme atılmak suretiyle belediye binasının camı kırılmış, güvenlik kamerası görüntülerinin bulunduğu CD muhafaza altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız