SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Faili Meçhul Bıçaklı Saldırılar

A- A+ PAYLAŞ

19 yaşındaki genç kız Niyazi Mısri’nde, aynı yaştaki genç B.Mustafapaşa Mahallesi’nde, 31 yaşındaki şahıs Ferhadiye Mahallesi’nde uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandılar. Her üç olayın faili de belirlenemedi.

Niyazi Mısri Camii önünde 21.30 sıralarında 19 yaşındaki Y.U. adlı genç kız, bıçakla yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırılan genç kızın ifadesi alınamadığından, olayın ne amaçla ve kimler tarafından gerçekleştirildiği yolunda bir bilgi edinilemediği belirtildi.

Büyük Mustafapaşa Mahallesi Posbıyık Sokak civarındaki Çocuk Parkı önünde ise saat 17.30 sıralarında, 19 yaşındaki A.D. adlı genç, kendisine omuz atan tanımadığı iki kişiyle tartıştı ve bu şahıslar tarafından dövüldükten sonra sol kolundan bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Ferhadiye Mahallesi Hamikoğlu Sokakta 20.15 sıralarında meydana gelen olayda da 31 yaşındaki O.K. adlı şahıs, bıçakla sağ omzundan yaralandı ve TÖTM’de tedavi altına alındı. O.K.’nin durumunun ağır olması nedeniyle ifadesinin alınamadığı, olayın kim ya da kimler tarafından ne amaçla gerçekleştirildiğinin belirlenemediği bildirildi.

Polis her üç olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız