SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Failler 12-13 Yaşında! Dahası..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:21
Failler 12-13 Yaşında! Dahası..
A- A+ PAYLAŞ

Kablo hırsızlığı yapan ve yaşlarını 12 ve 13 olarak söyleyen 2 çocuk yakalandı; çocuklardan birinin üzerinde esrar çıktı. İkinci olayda ise sigara çalan 2 çocuk tutuklandı

KABLO HIRSIZLIĞI

Eski Devlet Hastanesi’nde boş bulunan eski laboratuar binasında hırsızlık olduğu ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekibi küçük yaştaki 2 çocuğu kablo çalarken gördü. Çocuklardan birisi olay yerinden kovalamaca sonucu yakalanırken, diğer çocuk ise Zafer Mahallesi’ne ara sokaklara doğru kaçtı. Kovalamaca sonucunda ikinci çocuk da kısa sürede yakalandı.

ÜZERİNDEN ESRAR ÇIKTI 

Yakalanan ve üzerlerinde kimlik çıkmayan, yaşlarını polise 12 ve 13 olarak söyleyen S.K. ve V.K. adlı çocuklardan birisinin üzerinden esrar  maddesi çıktı. Yine çocukların üzerinde hırsızlık olayında kullanıldığı sanılan kerpeten elde edildi. Elazığ ve Bingöl nüfusuna kayıtlı her iki çocukta Çocuk Polisi Şubesi'ne teslim edildi.

SİGARA HIRSIZLIĞINA TUTULAMA 

Öte yandan İl merkezide bir marketten sigara hırsızlığına karışan 17 yaşında olan U.P. ve O.Y. adlı çocuk şüpheliler polis ekiplerince yakalandılar. Haklarındaki soruşturma çocuk Polisi Şubesinde gerçekleştirilen her iki çocuk da. Dün Adliyeye sevk edildi. U.P. ve O.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız