SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fair Play Kervanı Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:51
Fair Play Kervanı Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair- Play Komisyonu yurt çapındaki çalışmalarına devam ediyor. Komitenin bu yılki programında yer alan ve Türkiye’deki 10 Üniversitenin Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarını hedefleyen Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 2015 yılı üçüncü ziyaretini Malatya İnönü Üniversitesi’ne yapacak.

Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda 28 Nisan 2015  Salı günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler gerçekleşecek. 

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Basın İlan Kurumu, Kiğılı, Hacıbekir ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca kitap, broşür gibi basılı materyaller dağıtılacak.

KERVANIN PROGRAMI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üniversiteler Kervanı, 28 Nisan Salı günü saat 11.00’da İnönü Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret edecek. Heyet saat 13.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek, ardından Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışı yapılacak. 

Malatya İnönü Üniversitesi’nde gerçekleşecek konferansa; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay, Başkan yardımcısı Doç. Dr. Bilge Donuk ile komisyon üyelerinden, Haldun Domaç, Teoman Güray, Semra Demirer ve Sevim Güllü ile 24 yıl önce Dünya Fair-Play ödülünü kazanan İsmet Karababa katılacak ve fair-play ruhunu anlatacak birer konuşma yapacak. 

Program:

Yerİnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 

11.00 İnönü Üniversitesi Rektörü Ziyareti 

13.00Basın Toplantısı 

13.15 Karikatür Sergisi açılışı 

13.30 Fair-Play Konferansı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız