SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fakir Ekmeği'nde Tasarruf mu?!

0
Güncellendi - 2019-12-27 20:11:37
'Fakir Ekmeği'nde Tasarruf mu?!
A- A+ PAYLAŞ

DAĞITILACAK EKMEK SAYISI DÜŞTÜ.. Büyükşehir Belediyesi'nin, ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıttığı ekmek ile ilgili ihale yapıldı.

Daha önceki yıllarda, ihtiyaç sahibi aileler için ortalama 3 milyon adet civarında ekmek dağıtan Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında dağıtılmak üzere 2 milyon 100 bin ekmek için ihale düzenledi.

Her biri 200 gram olarak imal edilecek 2 milyon 100 bin ekmek için açılan 2 milyon 611 bin TL muhammen bedelli ihaleye, yalnızca Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden MEGSAŞ girdi ve 2 milyon 110 bin TL teklif verdi ve daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihaleyi kazandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Fakir Babası (4 yıl önce)
    Maesef Büyüksehir Belediyesi Belde Belediyesi gibi yönetilmeye devam ediyor. Fakir fukara neden mahallesinden kalkıp 3 ekmek almak için çarşıya gitsin. Sosyal incelemesi yapılır, komisyon değerlendirir, gerçekten ihtiyaç sahibi ise komisyonun imkanlar dahilinda takdir ettiği bir meblağ bir karta yüklenir. Adam mahallesindeki marketten de alsın, ihtiyacı ne ise onu alsın. Nimet külfete dönüşmesin, yazıktır günahtır. Büyükşehir olmuşuz ama hikâye. Doğansehirdeki, Pütürgedeki, Akçadağdaki, Darrndedeki fakir vatandaşlarımıza karşı Büyüksehir Belediyesinin bir sorumluluğu yok mu? Onlarda mı gelip çarşıda MEGSAŞ Şubelerinden ekemk alsınlar. Büyükşehir maalesef yönetilemiyor, üzgünüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Başgan çalışıyor!!! Maşallah? Vaybe bunlarıda görecekmişiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Vay vay Selahattin Başkan daha o garibanların sosyal yardımı ekmeği neyi varsa komple keser. Selahattin Gürkan bu şehir için tam bir hayal kırıklığı oldu. Yazık Malatya’nın 5 yılına çok yazık oldu. Başkan ancak şov yapsın, yaptığı yapmadığı tüm işleri abartarak anlatmaya devam etsin, bizlerde yiyelim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Anlamayacak ne var ?Fakir azaldı.O yüzden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Vala gercek fakir cok az insanlari tembellige alistirmisiz ise cagiriyosun insanlar is begwnmiyorlar makarna salca dagitacagina is kapisi acsinlar derim tabiki gercek ihtiyac sahiplerine sozum yok mercedesle yardim almaya gelenler var
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (4 yıl önce)
    Garibandan keseceğinize sürüyle sözleşmeli aldı altında adam almışsınız afaki maaşlarla yazık değil mi???hani tasarruf
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    Belki israf oluyordu belki ihtiyaç yoktu. Belki fakir azaldi belki verdikleri ekmeği sabah çöpten alıyorlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Zengin ekmek aliyor ne yardımı yakiarina yandaslarina kart vermisler
    0
    0
    Yanıtla