SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fakir İyice Fakirleşti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:19
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, esnaf ziyaretleri esnasında  vatandaşın ekonomik gücünün gittikçe geriye gittiğini belirterek  zenginin iyice zenginleştiğini, fakirin ise iyice fakirleştiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Avukat Kurtar Kaya, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte Niyazi Mısri Caddesi girişi,Turgut Temelli Caddesi ve İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti.

MALATYA’NIN TÜM SORUNLARI MECLİS  GÜNDEMİNDE

Tüm esnafların sorunlarını dinleyen Ağbaba, esnafın her geçen gün eriyip bittiğini söyledi.. Başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere başta kayısı olmak üzere  Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme  getirdiğini söyleyen Ağbaba, hırsızlığı hiçbir zaman savunmadığını vurguladı. Vatandaşın ekonomik gücünün gittikçe geriye gittiğini savunan Ağbaba, zenginin iyice zenginleştiğini, fakirin ise iyice fakirleştiğini öne sürdü.

DONANIMLI KİŞİLERLE YOLA ÇIKTIK

Ağbaba, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Genç ve dinamik bir adayımız Kurtar Kaya ile birlikte esnafı ziyaret ediyoruz. Sorunları dinliyoruz. Adayımıza oy istiyoruz. Elinizi vicdanınıza koyun, değerlendirin ve ona göre oyunuzu kullanın” dedi.Ağbaba, donanımlı kişilerle yola çıktıklarını ve parti adaylarına oy istediklerini  belirterek , "Biraz önce bir minibüsçü arkadaşla karşılaştık, 3 yıl önce minibüs yolcu ücreti 1 TL, mazotun litresi 3 TL, şimdi dolmuş fiyatları 1 TL, mazot 5 TL.Bu durum üreticiler çiftçiler için de çok kötü bir durum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız