SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fakir Kalmayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili adayları Veli Ağbaba ve Dila Boztepe, Doğanşehir ilçesinde seçim gezisi yaptılar.

Doğanşehir ilçesi Günedoğru, Kadılı, Küçüklü, Kapıdere, Gövdeli, Elmalı, Söğüt ve Topraktepe köyleri ile Polat beldesine giden milletvekili adayları, partilerine oy istedi.

CHP Malatya milletvekili adayı Veli Ağbaba, seçim gezisinde yaptığı konuşmada, partilerinin iktidara gelmesi halinde yapacaklarını dile getirdi. Aile sigortası ile fakirlere ayda 600 TL ödeneceğini söyleyen Ağbaba, "Gelir seviyesi düşük ve geliri olmayan vatandaşlarımız kaymakamlıkların kapısını aşındırmayacak. Oralarda çile çekmeyecekler. Partimizin projesi aile sigortasıyla artık fakir kalmayacaktır" dedi.

İktidara geldiklerinde çiftçinin mazotun litresini 1,5 TL'den satılacağını söyleyen Ağbaba, akaryakıttaki vergiler nedeniyle mazotun fiyatının yüksek olduğunu, bu nedenle çiftçi mazot alıp traktörüne koyamayınca tarlasını süremediğini vurguladı.

"CHP'NİN İKTİDARINDA SPOR TESİSLERİ ARTTIRILACAK"
Milletvekili adayı Dila Boztepe ise, CHP'nin iktidara getirilmesiyle spora daha çok önem verileceğine dikkat çekip, "CHP'nin iktidarında spor tesisleri arttırılacak. 7'den 77'ye herkesin spor yapabilmesi için tesisler arttırılacaktır" dedi.

Boztepe, "Ülke sporlarına üst düzey sporcular yetiştiren bir kent olmak ve bu seviyede tesisler kurmak da en önemli amaçlarımızdan birisi. Çocukların ve gençlerin yeteneklerini değerlendirmek amaçlı Milli Eğitim Bakanlığıyla işbirliği sağlanarak sporcular yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız