SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fantezi Olsun Diye Yapmadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:16
A- A+ PAYLAŞ
 
Lojmanında ölü bulunan ve ''intihar ettiği'' öne sürülen eski Tunceli Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu, Malatya Adliyesine gelerek özel yetkili savcıdan bilgi aldı, soruşturmayla ilgili ifade verdi. 
     
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında bilgi almak ve ifade vermek üzere Malatya Adliyesine gelen Gökhan Çillioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının ölümüyle ilgili olayın soruşturulması ve aydınlığa kavuşturulması konusunda oğul olarak üzerine düşeni yapacağını ve yapmakta olduğunu söyledi. 
     
Soruşturma kapsamında babasının mezarının yeniden açıldığını hatırlatan Çillioğlu, ''Biz bunu fantezi olsun diye yapmadık. Olayın aydınlatılması için mücadelemiz sürecek'' dedi. 
     
Adli Tıp Kurumu raporunu görme şansı da bulduğunu söyleyen Çillioğlu, kürek kemiğinde delik, kaburgalarında kırık, saç köklerinde arsenik olduğunun raporlarda belirtildiğini ifade etti. 
     
Amacının olayın aydınlatılması olduğunu vurgulayan Çillioğlu, ''Kazım Çillioğlu, bu ülkenin bir değeriydi'' diye konuştu. 
     
     -Dinlemelerle ilgili soruşturma- 
     
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, uyuşturucu şebekesi üyesi olarak gösterilerek telefonu dinlemeye alınan Gökhan Çillioğlu'nun müracaatı üzerine Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. 
     
Savcılık, yaptığı incelemede, Gökhan Çillioğlu'na ait telefon numarasının bir uyuşturucu şebekesine ait olduğu gibi gösterilerek dinlemeye alındığını tespit etti. Savcılık, dinlemeyi yapanlarla ilgili soruşturma başlattı. 
     
Gökhan Çillioğlu, kendisinin bu konuda şikayeti olduğunu belirterek, sorumluların yakalanarak cezalandırılmasını istedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız