SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fark Yapabilecekken.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da, Bursa ekibi İnegölspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, farka gidebilecek olan karşılaşmada berabere kaldıklarını kaydederek, “Tabi çok üzüntülüyüz. Böylesine bir maçta son uzatma dakikalarında yediğimiz golle 2 puanı kaçırdık. Bizim için önemli bir 3 puan olacaktı. Oyuncularımızda 3 puanı kazanma adına varını yoğunu ortaya koydu. Çok inanılmaz mücadele ettiler. Özellikle ikinci yarıda fark olabilecek pozisyonlar oluşmuştu. Belki Gaziosmanpaşa maçından daha farklı bir skor yaşayabilirdik. Ama son dakikada bir dikkatsizlikle golü yedik. Savunmamız çok iyi oynamasına ve maç boyunca pozisyon vermememize rağmen bir dalgınlıkla istemediğimiz bir sonuç oldu. Futbolcularımız iyi oynadılar ve iyi mücadele ettiler. Eksik olan 3 puandı” dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederek, “Zor bir maçtı. Lider ve potansiyeli olan iyi bir ekiple oynadık. Bu anlamda maçın zor olacağını biliyorduk. Buna göre tedbirlerimizi almıştık ama çok basit, kendi kaptırdığımız topla yediğimiz gol bizi oyundan düşürdü. İkinci yarının ilk 25 dakikası oyunun kontrolü Yeni Malatyaspor’da idi. İlk yarıda oyunun başlarında pozisyon bulduk. Yeni Malatyaspor ilk yarı ilk 15 dakikadan sonra iyi top oynadı. Pozisyonlara da girdiler ama değerlendiremediler. Daha sonra oyunun kontrolü bize geçti. Yeni Malatyaspor geri çekildi. Fiziksel olarak oyundan düştüler ve biz pozisyonlar bulduk. Oyuncu değişiklikleri de takımımıza olumlu katkı yaptı ve neticesinde son dakikada golü bulduk. Tabi buradan alınan 1 puan bizim için sevindirici. Hele de rakibimize karşı aldığımız 1 puan bizim için önemli. İyi bir maç oldu. Seyircilere de güzel bir maç izlettirdiğimize inanıyorum. Yeni Malatyaspor’a da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Karşılaşmaya Malatyalı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 6 bin 947 biletli seyircinin izlediği karşılaşmada, Derebeyleri taraftar derneği tarafından hazırlanan kaplan koreografisi büyük alkış aldı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız