SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Farkı Açmak İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, 14 Şubat Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bingöl Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde bir çalışma yapan turuncu-yeşilli takımda, Sol ayak bileğinde ödem oluşan ve ağrıları bulunan Volkan Aydın ile sol kasığında çekme ve ağrı bulunan Yusuf Çelik takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hatayspor maçında sağ dizinde zorlama olan takım kaptanı Engin Fırat ile belinde ağrı bulunan kaleci Ergül antrenmana katılmayarak, fizik tedaviye girdi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top çalışmasının ardından, hafif top çalışmasıyla sona erdi.

Öte yandan, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın forvet oyuncusu Ömer, "Hatayspor önemli rakiplerimizdendi ve deplasmanda rakibimizi yendik. Bingöl Belediyespor da rakibimiz ve içeride oynayacağız. Şu ara bizim için önemli bir dönem, bu dönemi kayıpsız atlatırsak, aradaki farkı da açarak, önümüzdeki haftalara daha rahat bakmak istiyoruz. Bu anlamda Hatayspor maçıyla iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz Bingöl Belediyespor maçını da kazanarak, farkı açmak olacak. Maçlara zor kolay diye bakmak istemiyoruz. Ligin ilk yarısında bu hayatı yaptık. Çok zor maçları kazanıp, kolay maçları kaybettik. Bu yüzden her maça final havasıyla bakıyoruz. 11 maçımız var, hepsini kazanıp, yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz" dedi.

Takımın yeni transferi Taner ise Hatayspor maçını kazanarak, iyi başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "İyi bir başlangıç yaptık. Hatayspor ikinci sıradaydı ve kazandığımız için mutluyuz. 11 maçımız kaldı, final havasıyla maçlarımızı oynayacağız. Kendi sahamızda Bingöl Belediyespor ile oynayacağız. İnşallah bu maçtan da 3 puan alarak, en iyi şekilde yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız