SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Farkına Varmaya Başladılar'

A- A+ PAYLAŞ

TFF. 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da bir günlük iznin ardından GASKİspor maçı hazırlıkları başladı.

Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde Belediye Tesisleri'nde tek antrenman ile hazırlıklara başlayan Turuncu Yeşilli ekipte, eksik futbolcu bulunmuyor.

Antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında bir toplantı yapan Teknik Direktör İsmail Tekin,'in futbolculara Şanlıurfa Belediyespor maçında yapılan hataların bir daha yapılmaması konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan, antrenman sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Teknik Direktör İsmail Tekin, Şanlıurfa Belediyespor maçının kazanılması gereken bir maç olmasına rağmen, iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, “Kafamızda kaybettiğimiz maç için neler etkiliydi bunun soru işareti kalıyor. Sonuçta, kazanmak için bir şey yapmadık. Ancak, Şanlıurfa Belediyespor'da iyi oynamadı. İki topumuz direkten döndü, iki net pozisyon kaçırdık. Gole çeviremediğimiz pozisyonların ardından yediğimiz gol maçı kaybetmemize neden oldu. Pozisyonları değerlendirmiş olsak, kötü oynamamıza rağmen galip gelen taraf olabilirdik”dedi.

Tekin, Lig'deki bütün hesapları yaptılarını belirterek, “Üstlerde yer alan takımlar ile altlarda yer alan takımlar arasında puna farkları açılmış değil. Tabi bunun yanında grupta enteresan maçlarda oluyor. Tabi biz bunun bilincindeyiz. Futbolcularımız kötü oynadıkları maçta bile puan alsalardı, Gaskispor maçı daha rahat olacaktı. Futbolcuların performansları bizim için önemli. Takımdaki futbolcuların kapasiteleri birbirinden çokta farklı değil. Futbolcularla yaptığım toplantıda da söyledim. Futbolcularımın kendilerine iyi bakmalarını istedim. Onlar istediğim gibi kendilerine bakar ise, ben performanslarının ne olacağını tahmin edebiliyorum” şeklinde konuştu.

Takımın kendi sahasında oynadığı maçlara gün geçtikçe ağırlık verdiğini ifade eden Tekin, “Gün gelecek içerdeki maçlarıda kazanmak bizlere yetmeyecek. Deplasmandan alacağımız maçlarda bizim için çok önemli. Futbolcular da gün geçtikçe bunun farkına varmaya başladı” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız