SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Farkında Bile Değiller!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un son kongresinde denetleme kurulu üyeliğine getirilen Mahmut Cücemen, yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin istifası nedeniyle kulübü kongreye götürme kararının denetleme kuruluna kaldığını söyledi.

Malatyaspor’un kayyum süreci yaşamaması için, Dernekler Kanununun 84.maddesi gereğince, 1 Ağustos 2009 tarihine olağanüstü kongre kararı aldığını belirterek şöyle konuştu:

“Malatyaspor’un kayyum sürecini yaşamaması için bu kararı aldık. Maalesef Malatyaspor’un sahipsiz kaldığını görüyoruz ve bu bizleri ziyadesiyle üzüyor. Geçtiğimiz günlerde Sayın valimiz, belediye başkanımız, sivil toplum kuruluşları başkanları ve milletvekillerimizin hazır bulunduğu bir toplantı yapılmıştı. Bu toplantının yapılacağı kamuoyuna basın bülteni ile duyurulmuştu. Ne hikmetse, bu toplantıda ne tür kararlar alındığı, Malatyaspor’un geleceği açısından ‘ortak akıl’ toplantısından ne karar çıktığını bilen yok. Malatya’nın sorunları ile ilgili her defasında ilgili olduklarını ifade eden ve seçim zamanı her defasında ‘Malatyaspor bizim namusumuzdur’ diyenler ne hazindir ki bugün o duyarlılıklarını göstermiyorlar. Malatyaspor, tarihinde görülmemiş bir sahipsizlik sorunu yaşıyor. Şehri yönetenler Malatyaspor’un Malatya için ne ifade ettiğinin hala farkında değiller. Lig başlayıp Malatyaspor içinde bulunduğu çöküşün gerçekleri ile karşı karşıya kaldığında, ödenmesi zor alan daha büyük faturalarla karşı karşıya kalınacaktır.

Malatyaspor’un üstesinden gelemeyeceği sorunları yoktur. Ciddi bir sahiplenme ciddi bir güven sağlayacak ve akabinde ortaya çıkacak bir oluşum bugün kapatılması gündeme gelen Malatyaspor’u belki de şampiyonluğa taşıyabilir. Malatyaspor’un mazisi ve ismi bu lige ağırlığını koyduğunda başarının ne kadar kolay geldiğini herkes görebilir. Yeter ki bu kulübe sahip çıkılsın.”

Cücemen, tüm sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen teknik sorumlu Mustafa Taşar nezaretinde çalışmalara katılan tüm futbolculara ve zor dönemde görev üstlenen Taşar ve ekibine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız