SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Farkındayız, Çözeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Niyazi Mısri caddesindeki esnafları ziyaret eden Öz, burada esnafların istek ve taleplerini sordu. Genelde esnafların hükümetin faaliyetleri için teşekkür etiği görüldüğü ziyaret esnasında Karakavak bölgesindeki sıkıntı ile ilgili olarak Öz,Turgut Özal, Çilesiz, Aşağıbağlar, Karakavak ve Fahri Kayahan bölgesindeki Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Kara Havacılık Alay Komutanlığının kullanımındaki askeri lojman sahasındaki havaalanından dolayı ortaya çıkan Mania Planı ile ilgili olarak "Milli savunma Bakanımız ile görüştük. Takip ediyoruz. Çözeceğiz. Belediye başkanımızda milletvekilleri olarak bizde konuyu takip ediyoruz. Milli Savunma Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığımız konuya vakıf. Konunu farkındayız ve takip ediyoruz" dedi.

Ziyaret esnasında esnaf, Anayasa değişiklik paketi için referandumda evet diyeceklerini söylediler.

Milletvekili Öz, bir esnafın cebindeki sigarayı görünce el koyarak, bu saatten sonra sigarayı bırakmasını istedi. Esnafta söz verince, Öz, paketin içindeki sigaraları çıkartarak esnafa kırdırdı. Öz, "Kendin için de toplum için de çok doğru bir iş yaptın" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız