SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Farklı Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:18:51
A- A+ PAYLAŞ

BAL ekibi Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Turgut Ulutaş, " Ortaya güzel bir takım çıkardık. İnşallah bundan sonra bu takımı nasıl daha ileriye götürebiliriz.Hepimizin çalışmaları bu yönde olacaktır" dedi.

Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Turgut, "Tabi öncelikle Elbistanspor bizim müsabakaya kadar mağlup olmamış bir takımdı.Biz bunun farkındaydık ve kendi kapasitemizin de farkındaydık. Mutlak kazanmamız gereken bir müsabakaydı.Kazandığımız için mutluyuz. Elbistanspor'u altımıza aldık ve beşinci sıraya geldik. Bu maç bizim için iyi bir müsabaka oldu.Galip geldiğimiz için mutluyuz. bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve eline ayağına sağlık diyorum. Bu maçtan galip gelmemiz en azından önümüzü görmemiz açısından iyi oldu. Şuan baktığımızda Karaköprü ile aramızda 4 puanlık bir fark bulunuyor. Bu maçı bundan sonraki müsabakalarımız için bir çıkış maçı olarak düşünüyorduk galip geldiğimiz için. Bundan sonraki müsabakaları da etkileyecektir. Buna da inanıyoruz. Güzel bir müsabaka oldu. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da galibiyet serimize devam ederek en azından Malatya Yeşilyurt spor olarak iyi şeyler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"FARKLI BİR TAKIMIZ"

Genç golcü, bu sezon ortaya farklı bir takımın çıktığını belirterek, şunları söyledi: "İnşallah hocalarımızla beraber, takım arkadaşlarımızla beraber Yeşilyurt spor üzerindeki yükü kaldıracaktır diye düşünüyorum. İnşallah bunu da başarırız bu sene. Tabi geçen sene takımızla zor bir süreç atlattık aslında.Takımımız içerisinde artık genç arkadaşlarımızın da belli bir kapasiteye ulaşmaları sayesinde. Geçen sene çok farklı bir takımımız vardı. Tabi bu sene biraz daha üstüne koyarak  aramıza yeni katılan arkadaşlarında tabi bunda katkısı var, bu sene daha farklı bir takım ortaya çıktı diye düşünüyorum.Hiç bir müsabaka oynanamadan kazanılmıyor. Bizde bunun farkındayız. Hele ki bu lig de mücadele etmeden kimsenin kimseden üstünlüğü söz konusu olamaz.Nitekim biz geçen hafta çok Elazığ spor'la çok iyi oynamamıza karşı sahadan mağlup ayrıldık. Bugün baktığımız zaman gerçekten arıyor diye düşünebiliriz.takım birlikteliği, beraberliği,takım içerisindeki arkadaşlık bunlarında takım başarısına etken olacağını düşünebiliriz.Ortaya güzel bir takım çıkardık. İnşallah bundan sonra bu takımı nasıl daha ileriye götürebiliriz.Hepimizin çalışmaları bu yönde olacaktır.İnşallah bunun altından kalkacak bir Yeşilyurt spor düşünüyoruz.Bunun da karşılığını sahada alacağımızı düşünüyoruz."

"DAHA ÇOK GOL POZİSYONUNA GİRİYORUZ"

Takım olarak bu sezon daha çok gol pozisyonuna girdiklerini kaydederek, "Tabi geçen sene yalnız kaldığımız müsabakaların sayısı bir hali fazlaydı. Tabi bu sene takım içerisindeki arkadaşların da hani o bölgede yakınlaşmasıyla beraber üçüncü bölgede üretkenlik yakaladığımız düşünüyorum. Geçen seneye baktığımızda maçlarımız böyle daha çok kısır geçiyordu. Bu sene o fark aradan kalktı. Tabi ki bunda takıma katılan arkadaşların katkısı,takım olarak belirli bir seviyeye gelmemiz bunların hepsi tamamen bir etkendir. Zaten futbol takım halinde oynandığı için takım arkadaşların da katkısı illa ki oldu. İlerde daha çok çoğalan, daha çok pozisyona giren, daha çok gol pozisyonu arayan bir takım olduk. Bu sene özellikle ileri hatta çoğalmamızın kaynağı bu diye düşünüyorum" diye konuştu.

"AMACIMIZ BU TAKIMI İLERİYE GÖTÜRMEK"

Ulutaş, amaçlarının takımı daha da ileriye götürmek olduğunu ifade ederek, "Öncelikle bizim hedefimiz bu takımı nasıl daha ileriye götürürüz. Kişisel olarak da belli bir skoru yakalamayı hedefliyorum. Geçen sene özellikle yapamadığım şeyleri bu sene gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Şuan  belirli bir rakam yok ama oraları kovalamak yetişebilmek için gol kralı da neden olmasın diye düşünüyorum. İnşallah da olur diye düşünüyorum. Tabi Belen Belediyespor deplasmanı zor bir deplasman. Öncelikle aldığımız duyumlara göre kendi sahalarında kazanabilecekleri kadar maç kazanabilmeyi ama dışarıda tam oynayabilecek takım görüntüsü vermiyorlarmış. Tabi onlar da kendi seyircileri önlerinde kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu maç onlarında bir çıkış maçı olabilir. Daha farklı hazırlanacaklardır. Özellikle bu bizim Elbistanspor maçımızdan sonra bu maçı almamız gerektiğinin hepimiz farkındayız. Çünkü bunun bir anlam kazanabilmesi için lig de önümüzü daha iyi görebilmemiz için bu maçta puan ya da puanlara ihtiyacımız var. İnşallah veren deplasmanlardan da puan ya da puanlar alarak önümüze daha iyi bakmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız