SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Farklı Çalışma İçinde Olacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:43
'Farklı Çalışma İçinde Olacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, geçtiğimiz aylarda göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yeni eğitim-öğretim yılında eğitim camiasına başarılar diledi. Başkan Gürkan, “Milli Eğitim Müdürümüz 3 aydır Malatya’da görev yapıyor. Bu süre içinde hayırlı olsun ziyaretine gelemedik. Bugün eğitim-öğretim yılının açılması sebebiyle bugün müdürümüzü ziyarete geldik. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Gürkan, Malatya için büyük önem taşıyan ve bir Malatya projesi olan “Yeşil Alan” projesine de değinerek, “Yerel yöneticiler olarak müdürümüzle birlikte ortak çalışma yaparak şehrimizi çağdaş ve modern bir şehir yapma gayreti içinde olacağız. Ayrıca müdürümüzle daha farklı bir çalışma içerisinde olacağız. Yeşil Alan Projesi’nde yeni okullar, modern okullar yaparak milli eğitime ait olan okulları Yeşil Alan Projesi olarak el ele değerlendireceğimizden eminim” dedi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, Başkan Gürkan’ın eğitimci olmasının Malatya eğitim camiası için bir avantaj olduğunu söyledi. Tatlı, “Başkanımızın ziyaretinden dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Başkanımızın eğitimden gelen bir isim olması bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Eğitim sadece Milli eğitimin sınırları içinde olan bir olgu değildir. Toplumun tüm kesimlerinin içinde olması gerekir. Özellikle yerel yönetimlerin eğitim konusunda hassasiyetleri gerekmektedir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız