SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Farklı Galibiyet Sevinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:45
Farklı Galibiyet Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da, grup lideri Kızılcahamamspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Spor Toto 2. Lig’in 6. haftasında grup lideri Ankara temsilcisi Kızılcahamamspor’a konuk olan sarı-kırmızılı takım Hüzeyfe Doğan (2), Hacı Mustafa Karabulut ve Eren Görür’ün golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Ligdeki ikinci galibiyetini alan Yeni Malatyaspor, puanını 8’e çıkararak, 10. sıraya yükseldi.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan sarı-kırmızılı kaleci Ziya Aydın, Kızılcahamamspor karşısında takımın çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, Tokatspor karşılaşmasıyla çıkışlarını sürdüreceklerini ifade etti.

Takım olarak eksiklerini giderdikten sonra daha iyi bir takım olduklarını kaydeden Aydın, “Denizli Bediyespor karşılaşmasında aldığımız galibiyetle kendimize tertemiz bir sayfa açtık. Bu haftada bunu devam ettireceğimizi söylemiştik. Biz gerçekten iyi bir takımız. Bazı eksiklerimiz vardı onları tamamladık. İyi bir takım olduk” dedi.

Aydın, çıkışlarını sürdüreceklerini dile getirerek, “İyi bir oyunla 3 puanı zor bir deplasmandan aldık. Bundan sonra önümüz açık. Kızılcahamamspor karşısındaki futbolu gördükten sonra güvenimiz daha da arttı. İçerdeki Tokatspor maçıyla çıkışımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız