SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Farklı Yendiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:03
Farklı Yendiler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde bu yıl ilk kez mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde ikinci sezonunu yaşayan Elazığ Hedefspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-1 kazandı. İlk yarısı müthiş bir mücadele sahne olan karşılaşmada Malatya Bayanlar Spor Kulübü futbolcuları direği geçemezken, Elazığ Hedefspor bulduğu golle devreyi 1-0 üstün tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında sahaya ağırlığını koyan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Hazal Canbay’ın ayağından bulduğu golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Özellikle rakibinin ataklarını kesen ve önde baskı yapan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Buse’nin akıl dolu golüyle durumu 2-1’e taşıdı. Elazığ Hededspor’un oyundan düşmesiyle birlikte rakip defansı bunaltan Malatyalı bayanlar, Buse’nin şık golüyle 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. Oyunun geri kalen kısmı Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün kontrolünde geçerken, Buse, attığı şık aşırtma golüyle herkesin alkışını topladı. Attığı 3 golle hazırlık maçının yıldızı olan Buse Gelen, sezona hazır olduğunu göstermiş oldu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, hazırlık karşılaşmasıyla takımın eksiklerini gördüklerini belirterek, bu eksikleri sezon başına kadar gidermek istediklerini söyledi.

Çelebi, Elazığ Hedefspor ile aralarında iyi bir dostluk oluştuğuna dikkat çekerek, “Bundan önceki hazırlık karşılaşmalarımızı hep erkeklerle oynadığımız için takımımızın ne durumda olduğunu bilemiyorduk. Bu amaçla kardeş kulübümüz Elazığ Hedefspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Elazığ Hedefspor, geçtiğimiz sezon da Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele etmişti. Oynadığımız bu hazırlık karşılaşmasıyla eksiklerimizi gördük. Kızlarımızda kendilerinin ne ölçüde olduklarını gördü” diye konuştu.

Takıma gelir temin etme adına bir takım etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Çelebi, şunları ifade etti: “Malatya’da üç tane altyapısı olan bayan takımı kurmamıza rağmen şehirden birkaç arkadaşımızın dışında maddi ve manevi olarak destek göremiyoruz. Daha yeni kurulmamıza karşın 4-5 tane futbolcumuzun U-16 ve U-17 milli takım kadrosuna çağrılması düşünülüyor. Ayakta durabilirsek, ilerisi için her şey çok daha güzel olacak. 18 Kasım’da Kulüp 2. Başkanımız Ergün Kılıç’ın gayretleriyle Malatya’da bir konser düzenleyeceğiz. Konser programı kapsamında Grup 84 ve Aslı Güngör Malatya’ya gelecek. Bu konser programından elde edilecek olan gelir, kardeş takımımız Malatya Bedensel Engelliler Ampute takımı ile paylaşılacak. Bu anlamda Malatyalıların destek ve ilgisini bekliyoruz.”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Antrenörü Cafer Aypan da, “İlimizde başka bayan takımı olmadığı için ekseri küçük yaş grubu erkek takımlarıyla hazırlık karşılaşmaları oynuyorduk. Ama o hazırlık karşılaşmalarını kendimiz için ölçü olarak görmedik. En azından takımın oturması anlamında o hazırlık karşılaşmalarını oynadık. Komşu ilimiz Elazığ’ın takımı Elazığ Hedefspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Elazığ Hedefspor, Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde ikinci sezonunu geçiriyor. Fena bir maç olmadı. Galip geldik. Sporcularımızın eksikleri var ama daha ilk maçlarını oynadılar. Kalan süreçte bu eksiklerimizi gidermek için çalışacağız. Eksiklerimizi giderirsek, lige en az eksikle girmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız