SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Farklı Yerde Olmayı İsterdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:16
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç,"Malatya olarak farklı bir yerde olmayı arzu ederdik" dedi. 
 
Yeni teşvik paketini kısaca İHA'ya değerlendiren MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Sosyal gelişmişlik sistemine göre hazırlanan yeni teşvik sisteminde Malatya olarak daha farklı bir yerde olmayı arzu ederdik. Daha önce de ifade etmişştik. Malatya olarak daha yeni ayakları üzerine durmaya başlayan il idik. Koşmayı hedeflemiştik. İnşallah yeni teşvik sisteminde koşmaya devam ederiz. Ama özellikle tekstil sektöründe 4.bölgede bulunmamız avantajın yanı sıra, komşu illere göre biraz teşvikte gerilerdeyiz. 3. Organize sanayi bölgemizin olması bizim için avantajdır. 3.organize sanayi bölgesini avantaja dönüştürüp, 12 milyon metrekare arsamızda insanlara iş ve aş vererek, her yönden büyümeyi sağlayacağımızı ümit ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
"Malatya olarak farklı bir yerde olmayı arzu ederdik" diyen Erkoç, "Genel anlamda cari açığı azaltmaya yönelik olarak çıkarılan yeni teşvik sistemi yerinde çıkarılmıştır. İnşallah Türkiye'yi 2023'e taşıyan bir teşvik sistemi olur. Yatırımcılar için hayırlı ve uğurlu olsun." İfadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız