SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Farklılıklara Saygılı Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:19
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya’nın itiraz etme zamanı geldiğini ifade ederek, “30 Mart’tan sonra bizimle birlikte Malatya’da farklı çalışmalar olacak” dedi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Kazancıoğlu, “Malatya'nın itiraz etme zamanı gelmiş. Malatya hakkını aramayı öğrenmiş. Malatyalı dayatmaya “hayır” diyor” ifadelerini kullandı. 

“SİZLERE LAYIK HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Şinasi Kazancıoğlu, “Evet, burası hakikaten Malatya'mızın çok nadide hemşerilerimizin oturduğu bir yer. Üzülerek söylüyorum ki belediye hizmetlerini, devlet hizmetlerini o oranda alamadığı bir yer. Buranın adının Afet Evleri diye anılması hakikaten ayıp arkadaşlar. Halk arasında burasının adı Afet Evleri diye biliyor. Dolmuşta bile Afet Evleri diye geçiyor. Şuan da dile getirdiğim konu ismini Afet Evleri olmasından değil. Buranın afet halinde çıkamaması olması, yol olarak, çevre olarak, eğitim kurumları olarak, belediyeden ve devletten aldığı hizmet olarak burası üvey evlat muamelesi görüyor. O anlamda kastediyorum. Bunun tam karşılığı, tam tersi devlete o kadar bağlı insanlar oturuyor ki her biri Malatya'nın bir köşesinden, her biri Malatya'nın bir köyünden geliyor. Gelenler kendi köylerinin yiğitliğini, adaletini, mertliğini getirmiş hemhal olmuşlar. Komşulukları çok güzel ama belediye ve AK Parti iktidarına verdikleri oyların karşılığını alamamışlar. Öyle bir dostlarımızın yaşadığı bir yer. Artık onlarda yeter diyor. Bizde yeter diyoruz. İnşallah bu temennileri birleştirip 30 Mart'ta burayı daha güzel daha sosyal anlamda nitelikli yerleri olan, şehre ulaşımı kolay olan ve çok altyapısı olan bir yer haline getireceğiz. Daha öncede ben bir seçim dönemi yaşadım. Fakat bu dönem Malatya'nın itiraz etme zamanı gelmiş. Malatya hakkını aramayı öğrenmiş. Malatyalı dayatmaya hayır diyor. Malatyalı hırsıza hayır diyor. Onun için bu dönem çok farklı olacak. Ama ne olur eşimize, dostumuza söyleyelim oyumuza sahip çıkalım. Hakkımızı arayalım. Her şeyin hırsızı olduğu gibi oylarında hırsızı var” dedi. 

“FARKLILIKLARA SAYGILI OLACAĞIZ”

Kazancıoğlu, farklılıklara saygılı olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Seçimden sonra göreve geldiğimiz taktirde buradan aldığımız oyun hiçbir önemi olmayacak. Hizmet karşılığında önemi olmayacak. Buradan az da çıksa çok da çıksa bizim mahallemiz. Çünkü hukuken de güzel olan bu ahlaken de güzel olan bu. Arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ki Malatya Belediyesi’ne çok oy aldığı yere hizmet etmiş. Nede oy almadığı yere hizmet etmiş. Belli yerlere hizmet etmiş ve rant peşinde koşmuş. Hırsızlık, hukuksuzluk, hayırsızlık iç içe geçmiş. İnanın ben burada yaşayan insanların devlete herkesten fazla vergi verdiğini ve devletten herkesten fazla hizmet alması gerektiğine inanıyorum. Çünkü buranın insanı askerden kaçmamıştır. Seferberlikle ilgili bir durum olsa buranın insanı kuyruğa girer. Buranın insanların yürekleri çok temiz bir yer. Buralarda 30 Mart'ta çok farklı bir şeyler olacak diyorum. Ama dediğim gibi buradan aldığımız oy ne olursa olsun burası başımızın tacı olacak. Biz insanları ve mahalleleri hizmetle korkutmayacağız. Bu zaten bizim işimiz. Ama adaletli olacağız. Farklılıklara saygılı olacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız