SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Gelin de Size İnsanlığı Öğretelim"

0
Güncellendi - 2019-08-17 03:28:14
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun geçtiğimiz hafta Sırbistan'ın Belgrad kentinde oynanan Partizan- Yeni Malatyaspor maçında, bazı Sırp taraftarların Yeni Malatya kalecisi Farnolle'ye yönelik ırkçı saldırısına, Malatya'da oynanan rövanş maçında tepki gösterildi.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan rövanş maçında, 'Bora Ailesi' adına açılan pankartta, "Irkçılığa Hayır- Sözde Avrupalılar, Medeniyetler Şehri Malatya'ya Gelin de Size İnsanlığı Öğretelim- Fabien Farnolle Gün Kurusu Gibisin Seviyoruz Seni- Gardaşımızsın Fabien Farnolle" yazısı yeraldı. Ailenin fertleri, protestolarını ayrıca Farnolle maskesi takarak da sürdürdüler.

Sırbistan'da oynanan maçta Farnolle'ye yönelik ırkçı harekete, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Yeni Malatyaspor Camiası ile taraftarlar büyük tepki göstermişlerdi.

Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kerem (4 yıl önce)
    Tebrikler Malatyam. Kardeşliğin ve huzurun şehri Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    ? Numara beş yıldız olmuş... Ama ' o ' yaratıklar bundanda anlamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Tebrik ederim Allah razı olsun sizlerden.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    Gelin malatyamıza dostlık kardeşlik hainlik, hasutluk neymiş bizden öğrenin ayıp değilmi utanın utanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • zibetra (4 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalıyım, her zaman geliyoruz. Sokakta müzik çalan yabancılara yapılan utancı ve öldürülen ermenileri unutmuş değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • zibetra (4 yıl önce)
    Hadi be ordan! Irkçılığa hayır diye pankart yapıyorsunuz, maçta da "Ya Allah Bismillah Allahu Ekber!" diye bağırıyorsunuz! Dün utanarak izledim maçı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)zibetra isimli kullanıcı yorumuna
    Zoruna gitmiş anlaşılan burası müslüman ülke beğenmiyorsan tutan yok seni..Bu arada birkaç ergenin yaptığı hadiseden bütün şehri sorumlu tutamazsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi kimin memleketinden kovuyorsun! Sizin zihniyetin Malatya'ya ve Türkiye'ye verdiği zarardan bıktık usandık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Birileri ellerine Irkcılığa hayır pankartı almış protesto ederken kendilerinin kötü yanlarını görmezden geliyorlar. Ben bir malatyalı olarak yaşadığım ilin mezhepçilik yaparak insanları zor durumda bıraktığı günleri unutmuş değilim . size tavsiyen siz önce evinizde birliği dirliği sağlayın'ki buna benzer tepkilerinizde inandırıcı olasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumunuza şapka çıkarıyorum...Bravo..
    0
    0
    Yanıtla