SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fatih Hocamıza Acil Şifalar"

0
Güncellendi - 2020-03-25 02:24:08
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray’ım tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim’e ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Bugün yapılan test sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı. BtcTurk Yenİ Malatyaspor Kulübü’nün teknik direktörü Hikmet Karaman, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınlandı.

Terim ile yan yana çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Karaman, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Fatih hocamıza acil şifalar diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

BYMS'DEN DE MESAJ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü de, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Bugün yapılan test sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak Etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınlandı.

Sarı kırmızılı kulüp mesajında, “Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in Korona virüs testinin pozitif çıktığını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Fatih Terim ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; En kısa zamanda bu zorlu süreci birlikte atlatacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü ayrıca, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak için de bir ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı. Mesaj şöyle: “Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor; kendisine ve Galatasaray Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Birlikte başaracağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız