SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fatih Lisesi'nde Kariyer Günleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:27
Fatih Lisesi'nde Kariyer Günleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fatih Anadolu Lisesinde kariyer günleri etkinliği düzenlendi. 

Kariyer Günleri etkinliğine, İnönü Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Prof. Dr. Cengiz Ara ve Opr. Dr. Bülent Bozyiğit katıldı.

Fatih Lisesi mezunu olan katılımcılar Fatih Lisesi’nde okurken karşılaştıkları zorlukları ve bu zorluklarla nasıl mücadele ettiklerini, kariyer basamaklarını nasıl tırmandıklarını öğrencilerle paylaştılar.

Daha sonra Fatih Lisesi Müdürü Ali Kaçmaz’ın sürpriziyle duygulu dakikalar yaşayan Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Prof. Dr. Cengiz Ara ve Opr. Dr. Bülent Bozyiğit, lise diplomaları ve son sınıf notlarını bir ödül programıyla aldılar. Katılımcılara Malatya Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü tarafından plaket verildi. Ayrıca Fatih Anadolu Lisesi’ne maddi katkılarda bulunan Akbulut Tekstil’e ve Malatya temsilcisi Sabahattin Kocaağa’ya teşekkür, şükran belgesi ile plaket verildi. Yine okula katkılarından dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi adına Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert’e bir plaket taktim edildi.

Programa İl Milli Eğitim Vekili Mahmut Berk, Maarif Müfettişleri Başkanı Mahmut Çalı ve Başkan Yardımcısı Şenay Günel, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, Üzeyir Ergüven, Malatya Devlet Hasthanesi Kardiyoloji bölümü doktorlarından Dr. Bilal Çulhan katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız