SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fatih Projesi' Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:35:22
'Fatih Projesi' Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Fırsatları Artırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (Fatih Projesi) bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Fatih Projesi kapsamında Malatya Anadolu Lisesi’nde yapılan bilgilendirme toplantısına; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz ve lise okul müdürleri katıldı.

Mehmet Boyraz konuşmasında, "Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta, doküman yazıcı kamera ve diğer cihazların kullanımı ile araç gereçlerin dağılımı, kullanılması, korunması konuları hakkında sizleri bilgilendirmek için buradayız" ifadelerini kullandı.

"İçinde yaşadığımız çağ bilgi ve teknoloji çağı Bakanlığımızın yaptığı kapsamlı ve önemli bir çalışması olan Fatih Projesi sayesinde, okullarımız teknoloji bakımından donatılıyor. Bu bağlamda bu bilgi çağında öğrencilerimizin daha çağdaş ve daha donanımlı sınıflarda ders görmelerini sağlayacak ekipmanların kurulum çalışma ve bakımları konusunda siz değerli okul müdürlerimizi bilgilendirdik" diyen Boyraz, konuşmasını özetle şöyle tamamladı:

"Teknoloji rehber öğretmenlerimiz sizlere yardımcı olacak. Kurulumu tamamlanmış, donanım açısından sıkıntısı olmayan okullarımızdan başlayarak alt yapı ve bilgilendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlimizde bulunan tüm okullarımız bu imkanlara kavuşacak. Birlikte yürüteceğimiz Fatih Projesi, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize büyük kolaylık sağlayacak. Seminerimizin hayırlı ve yararlı geçmesini diliyor, katılan okul yöneticisi ve bilgilendirici rehber öğretmenlerimize başarılar diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız