SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fatih Terim Bombası! Yeni Hoca...

0
Güncellendi - 2017-09-15 18:45:47
Fatih Terim Bombası! Yeni Hoca...
A- A+ PAYLAŞ

Hürriyet Gazetesi bugün çok konuşulacak bir habere imza attı. İşte o haber;

SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da 4 ay görev yaptıktan sonra dün kimseye haber vermeden hava yoluyla İstanbul’a dönen Ertuğrul Sağlam’ın yerine Malatyaspor camiasında konuşulan isimlerin başında tecrübeli teknik adam Fatih Terim geliyor.

Terim'in yanı sıra Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Özdilek, Yılmaz Vural ve İrfan Buz gibi isimlerinin de yönetimin listesinde yer aldığı öğrenildi.

Sağlam'ın ayrılığından sonra Yeni Malatyaspor yönetimi hızla toplanma kararı almıştı. Dün şehire ulaşan yönetimin bugün saat 14:30’da Malatya’da bulunan bir otelde basın toplantısı yapacağını duyurdu.

MAÇ YENİ STATTA

Lig’in 5’inci haftasında Cumartesi günü saat 17:00’de Bursaspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik direktör Sağlam şokunun ardından maçı Yeni Malatya Stadyumu'nda oynayacak. TFF yeklileri tarafından incelemeye alınan Yeni Malatya Stadı, dün itibariyle onayladı. Bursaspor maçıyla taraftara kavuşacak olan 27.044 kapasiteli Yeni Malatya stadı geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılmıştı.

KENAR YÖNETİMDE SPORTİF DİREKTÖR ALİ RAVCI OLACAK

Öte yandan, Evkur Yeni Malatyaspor’da Ertuğrul Sağlam’ın şok ayrılığının ardından Bursaspor maçının hazırlıklarını dün itibariyle yönetimin kararıyla Yeni Malatyaspor U-21 alt yapı antrenörü Hakan Çaşlıkan çalıştırırken, yarınki Bursaspor maçında takımı sportif direktör Ali Ravcı’nın yöneteceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    Baba transfer yapar baskan efendi. Sanirim babalara geldik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ns (6 yıl önce)
    Sehri taraftari en iyi taniyan birisi olarak ve iadei itibar kabuluyle en iyi hoca Irfan BUZ.devre arasinda da 1.2. Ve 3 ligden yerli futbolcu alalim.Bu sene ve 1...2 sene dusmeyelim ondan sonrasi gelir.basari sadece parayla degil iste FB ortada arkadaslar.is istikrarli bir takim kurmakta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (6 yıl önce)
    Yok artık. Alaçatı kebapcısi tesislere yeme içmeden sorumlu müdür olarak gelsin....
    0
    0
    Yanıtla
  • R yılmaz (6 yıl önce)
    Malatya spora terim yakışır ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski top yetiştiricisi (6 yıl önce)
    Gelip geçen zamanın neler getirip neler götürdüğü zamanı gelince öğreniliyor da, Yalnız kimin kimi yermesi veya aleyhinde konuşması an an değişiyor.. İşte Büyük Malatyaspor taraftarına bunların yerine herkesi olduğu gibi düşünmek ve herkes durumları kendi nispetinde değerlendirmesi için elini taşın altına koyarak yorum yapması inanıyorum ki, Malatyasporumuza daha faydalı olacaktır. Hatasız kul olmaz hatalar biz kullar içindir.. Yarın taraftarlarımıza düşeni elbirliğiyle en iyi şekilde yapabilmek umuduyla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    İrfan buz gelir.Buraya yazdm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Fatih terim bilerek ortaya atıyorlar milletin gazını almak için bu vizyonla terim gelir mı terim çalışmadan yıllık 4 milyon euro alıyor bunlar ancak irfan buz yılmaz Vural Hamza yi alır onlarda bu takımı düşürür Mehmet Özdilek de yumuşak adam yapamaz deli ibo olabilir belki üzülerek belirtmeliyim ki gelen Ertuğrul un oynattığı topu oynatamaz.adamin kaçması için yönetim elinden geleni yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Başkan hanı getirdin BABALAR yuh sana Sağlam da giti e e sen oyna şimdi sen
    0
    0
    Yanıtla
  • CANIM MALATYASPOR (6 yıl önce)
    Malatyaspor efsanesi gevşek yönetimden dolayı bitti.bizim yerimiz süperlig değil.alışmışız alt kümede yıllarc oynmaya.yerimiz orası
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    SAĞLAM'ı kaçırdılar,çürüklere talip olacaklar. Malatyasporumuz'u kurumuş kayısıya döndürecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz.Yok Terim,transfer döneminde de sow,Melo gibi haberlerle.Bu haberler taraftara bu zamanda yazılmaz.Gidene tesis hazırlamadınız ,ortada tesis yok Terimden bahsediyorsunuz.Fatih terim floryada zamanında çimlerin sulanma saatlerine dikkat eden ve başına sırf bu iş için adam isteyen birisi.Komik olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Gururunuz varsa yarın adam gibi oynayıp bursa yı yener orta sıralarda kalıp yolumuza devem ederiz yoksa takım güme gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Yav malatyalıyı aptalmı sanıyosunuz ertuğrul sağlama twsis bştrcek dediniz bitmedi stad komedi hangi kulup hocasına danışmadan isstemeden topçu aldı 17tane dialiba gönderildi golcü alamadık ertuğrrul sağlam çok önce istifa ettimçakır ve öznur hanım vazgeçirdi yapmayın deve kuşu gibi kafanızı kuma gömsenizde herşey ortada ertuğrul sağlam kariyeri belli kişiliği belli adam en büyük transferimizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • cebrail (6 yıl önce)
    Ben ta yaz aylarında transfer çalışmalarının yavaş gittiğini görünce yazmıştım.Ertuğrul Hoca 5.hafta da istifa eder diye.Öyle de oldu. Yönetimin tutarsız davranışları bu sonucu getirmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    komedi dükkanı ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yazik deglimi gelirken iyi de giderken kötümü TERIM gelir neden gelmesin ve MALATYAMIZI 5 büyük olarak tarihe gecer
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (6 yıl önce)
    İsmi geçenlerin çorabını bile alamaz adil gevrek. Tamamen gündem değiştirip ortamı yumuşatmak için yapılan boş çırpınışlar bunlar. Kendi gibi vizyonsuz İrfan buzu getirecek. Hatta bu birkaç haftadan beri var. Görüşmeleri de oldu. Hatta İrfan Buz ve kardeşi başta Malatyahaber olmak üzere bütün sitelerde trolluk yaparak kendi reklamlarını yaptılar. Hala yapıyorlar. Zaten aklı başında hiçbir hoca Adile güvenip gelmez buraya. Gelecek olan tek kişi İrfan Buzdur. Onu da biz istemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    İlk tercih Mehmet ÖZDELİK, ikinci tercih ise kesinlikle İrfan BUZ olmalı. Gerisi hikaye. Ayrıca yukarıda ( kimseye haber vermeden hava yolu ile İstanbul'a dönen ) denmiş Ertuğrul ( hoca ) için. Apar topar kaçtı denmeye cesaret edilememiş zannımca. Resmen kaçtı bu şehirden. Bundan sonra bu hoca ile çalışacak takımlarda dikkat etsin bence. Geldiği bigünden kafasına koymuştu zaten gitmeyi. Bişeyleri da baha edip kaçtı resmen. Başka izahı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Yok daha neler fatih hocanın gelmesi için o biçim tesis olması lazim hadi onuda geç ertuğrul gibi hoca tutamadinz valla ne yapıp ne edip ertuğrul hoca getirsinler.yoksa çok küstü sonuçlar bizi bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat terzin (6 yıl önce)
    Ertugrul hoca bir şey duymuştur bu sebeple ani karar vermiştir.El altından baska hoca ile görüşdüler ise..çünkü işsiz hocalar çok olunca birbilerinin altını oyarlar.Sistem ahlaksız ve hasta
    0
    0
    Yanıtla
  • osmanlıspor alacak ondan gitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Yönetim kendi paspalligini örtmek icin günden degistiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Çapsız yönetim ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Ali ravcı ile devamda etsinler nasılsa bu transferlerin mimarı da kendisi vizyonsuz sportif direktör olursa takımda böyle kurulur. Hoca gelmeden transferi yapan ilk kulüp olduk sayesinde bu takım küme düşerse ilk sorumludur ali ravcı. Hocadan ayrı transfer yapmak o kulübün hocalığına gizli talip olmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ali Ravcı'ya başarılar diliyorum. Çok iyi bir yönetici ve bileğinin hakkıyla şu andaki bulunduğu noktada!
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (6 yıl önce)
    boş işler malatya kaybediyor. insanların istihdam olacakları fabrikalar, kayısıya çözüm lazım. malatya paraını futbola yatırmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Hikaye anlatmayın alacakları tek adam ucuz vizyonsuz hiç bir katkı sağlamayacak olan irfan buz dur
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    Bence ravcı eğer bursa maçını kazanırsa yönetim takımı ravcı ya emanet edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil G. (6 yıl önce)
    Ali Ravcı hayalinin de ötesinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Halil G. isimli kullanıcı yorumuna
    Ayıp ama çok ayıp.Ali Ravcı Malatya'nın has evladı temenimiz her konumda başarılı olsun yıllarca üst düzey futbol oynamış ve çeşitli kadamelerde teknik adam olarak çalışmış iyi yemenilerde bulunmak gerekir.sizin yorumunuz hoş değil
    0
    0
    Yanıtla
  • şahin mansur (6 yıl önce)Cengiz Karaca isimli kullanıcı yorumuna
    yönetim macera aramadan hemen İrfan Buza dönmeli yoksa yakında atı alan üsküdar ı geçer zaten Takımı ilk sene küme düşmekten kurtarmış son maçta play off tan dönmüş 2.nci senede şampiyon yapmış daha ne yapsın adam sen tut şampiyon hocayı yolla olacak iş değil
    0
    0
    Yanıtla
  • şahin mansur (6 yıl önce)şahin mansur isimli kullanıcı yorumuna
    yönetimde bu işi bilen yok burası PTT1.lig değil süper lig burada adamı paçavra ederler tesisi bitirememişsin adamlar otel odalarında kalıyor sen futbolcudan başarı bekliyorsun Yeni stad açıyorsun yolunu tamamlamamışsın bari eski stad da oynansaydı maçlar hiç olmazsa ful dolardı ambiyansıda iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla