SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fatura Yüksek Gelince

A- A+ PAYLAŞ

Genç kız, cep telefonu faturası yüksek gelince intihara kalkıştı. Bu arada üniversitede de bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Arapgir ilçesi Boğazlı Köyü’nde oturan 21 yaşındaki N.B. adlı genç kız, cep telefonu faturasının yüksek gelmesi üzerine bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkışınca, ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

İnönü Üniversitesi lojmanlarında oturan 20 yaşındaki Ş.O.A. adlı şahıs da, ruhsal bunalım sonucu fazla miktarda ağrı kesici hap yutarak intihara kalkıştı. Ş.O.A., Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Akçadağ ilçesi Bölüklü köyünde oturan 17 yaşındaki G.K. adlı kız öğrenci de, fazla miktarda hap yuttu ve intihar etmek istedi. G.K., Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zafer Mahallesi’nde oturan 27 S.E.K. adlı bayan, ailevi nedenlerle “canının sıkkın olduğu” bir sırada evde bulunan hapları yutarak intihar girişiminde bulundu.

Zafer Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki H.C. adlı kız öğrenci, SBS deneme sınavlarından iyi sonuç alamayınca bunalıma girip, hap yutarak intihara kalkıştı.

Başharık Mahallesi’nde 16 yaşlarındaki R.Ü. adlı kızın, fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde de 16 yaşlarındaki E.K. adlı kızın, “sebebini bilmediği değişik düşüncelerinden ötürü” bir anda sinirlenip, fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Çöşnük Mahallesi’nde 18 yaşındaki R.B. adlı genç kız, ailevi sorunları yüzünden bunalıma girdi ve 16 adet hap yutarak intihara kalkıştı.

Karakavak Mahallesi’nde 29 yaşındaki Ü.E. adlı şahıs, maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma girip, fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız