SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Faydalanmak İsteyenler Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:34:04
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Sürgü beldesinde Ramazan davulcusu ve Alevi vatandaş arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Malatya Doğanşehirliler Derneği basın açıklaması yaptı.
Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın toplantısına, Dernek Başkanı Dilaver Gür ve dernek üyeleri katıldı. Dilaver Gür yaptığı açıklamada, "Doğanşehir'de yaşanan tatsız olayla ilgili basın açıklaması yapacak olan varsa o da bizleriz. Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin ve Malatya Doğanşehirliler Derneği olarak bir basın açıklaması yapma gereği duyduk. Aynı coğrafyada yaşayan insanlar olarak zaman zaman her yerde meydana gelen veya gelebilecek bu tür olaylar birliğimizi, beraberliğimizi hiçbir zaman bozmamalıdır. Maalesef böylesi olaylardan faydalanmak isteyenler var. Bizlerin sağduyulu ve hoşgörülü olarak olaylara yaklaşıp bunların ekmeğine yağ sürmememiz lazım. Yaşanan olay Malatya dışında yaşayan Doğanşehirlileri de rahatsız etmiştir. Yaşanan olayları aile içinde yaşanmış bir olay gibi değerlendirmek istiyoruz. Bu olayı kendi içimizde çözeceğimizi belirtiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız