SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fazlasıyla Yetecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:56:11
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayları Hakan Yılmaz ve Hakan Kalkan, esnaf ve vatandaşları  gezdi. MHP'nin Seçim Bildirgesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz," Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında işçi ve emeklinin yüzü gülecektir " dedi

4 bakanın  ve çocuklarının yaptığı yolsuzlukları örtbas etmek isteyen hükümetin Türkiye'yi adeta kaos ortamına götürdüğü ve hukuk sisteminin problemler yaşadığına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Hakan Yılmaz, MHP'nin açıkladığı seçim bildirgesi ile iktidara hazır olduğunun mesajını verdiğini  ifade etti. 

"TAŞERON İŞÇİLİĞİ KALKACAK"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında işçi , memur ve emeklinin yüzünün güleceğini belirten Yılmaz, vatandaşlarla sohbetinde hükümete eleştirilerde bulunarak, " Yazık ettiler bu ülkeye, yanlış  işler yapıyorlar ve halkımızın iyi niyetini istismar ediyorlar. Biz iktidara geldiğimizde emekliye  yılda çift ikramiye vereceğiz. İşçimize açlık sınırının üstünde bin 400 lira asgari ücret vereceğiz evi olmayana 250 lirada kira desteği sağlayacağız. Bir kölelik uygulaması olan taşeron işçiliğe son vereceğiz. Halkımıza ihtiyacı olan sosyal yardımları en üst düzeyde vermeye devam edeceğiz. İktidar bunun kaynağını soruyor bizde söylüyoruz, yolsuzluk musluklarını kapadığımızda kaynak fazlasıyla yetecektir" şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili adayları Hakan Yılmaz ve Hakan Kalkan'nın  ziyaretlerinde, vatandaşlar  ise Malatya'nın iktidara verdiği desteğin karşılığında istenen hizmetleri alamadığını belirtirken,  iktidar milletvekilleri ile ilgili  şikayette bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız