SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FB Derneğinden Futbol Okulu

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergün, Malatya'da Fenerbahçe Futbol Okulu açacaklarını bildirdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Ergün, "Fenerbahçe Futbol Okulları, Türkiye'nin dört bir yanında farklı yörelerdeki çocukları sportif ve sosyal amaçlar çerçevesinde futbol çatısı altında birleştirerek sosyal-kültürel gelişeme önemli katkılar sağlamayı hedeflemektedir. Fenerbahçe Futbol Okulu'na gelen çocuklar deneyimli antrenörler eşliğinde düzenlenecek eğitim programlarğyla sadece futbol yeteneklerini geliştirmekle kalmayacak, futbolun özünde var olan kardeşlik, centilmenlik ve dayanğşma ruhunu da keşfedeceklerdir" dedi.

 Fenerbahçe Futbol Okulu ile ilgili olarak gerekli irtibatın Yeşil Sinema karşısı Yakıncıoğlu İşhanı giriş katında ve Malatya Kapalı Halı Saha'da sağlanabileceğini belirten Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergün, 1995-2004 yılları arasında doğmuş olanların Fenerbahçe Futbol Okulu'na kabul edileceğini belirtti.

Malatya'da faaliyet gösteren Fener takımının dernekle ve Fenerbahçe Kulübü ile bir ilişkisinin de bulunmadığını belirten Ergün, kayıtların 18 Haziran 2011 tarihinden itibaren başlayacağını ve futbol okuluna gelecek olan çocuklar için İstanbul'daki Fenerbahçe Stadı, müzesi gibi yerlerin gezdirilmesi ile ilgili sosyal gezilerin de düzenleneceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız