SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FBSKF Kuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:25
FBSKF Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Ferdi Branşlar Spor Kulüpleri Federasyonu (FBSKF) Başkanı Mehmet Baldiş, amatör kulüpleri, sporcuları desteklemek ve hizmet vermek amacıyla Ferdi Branşlar Spor Kulüpleri Federasyonu'nu kurduklarını söyledi. 

Baldiş, spor kulüplerini yaşatmak istediklerini ifade ederek, "Bir ülkenin geleceğinin garantisi, çocuklarını geliştirmek için yarattığı olanaklarda yatar. Bu bağlamda ülkemizi uluslararası arenada en iyi temsil eden, özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklarda korumaya çalışan spor kulüplerimizi yaşatmak için var gücümüzle çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Sporun gençler için büyük önem taşıdığına değinen Baldiş, "Sporun biz insan hayatında ne kadar önemli bir rol oynadığını ve çağdaş yeniliklerin bizlere sağladığı rahatlığın hayatımızı obezite ve romatizmal rahatsızlıklara zemin hazırladığını ve bu tehlikenin panzehirinin spor olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsan hayatına bu kadar pozitif katkı sağlayan, günümüzün bütün Avrupa ve dünya şampiyonlarını yetiştirmiş olan özellikle ferdi spor dallarının beşiği söz konusu. Kulüplerimizin yaşaması için, gelişmiş ülkelere oranla ülkemizin lisanslı sporcu sayısı yok denilecek kadar az. Bunun çözüm yollarını aramamak için ben ve arkadaşlarım kolları sıvadık ve diğer illerdeki gibi çalışmalara başlamaya karar verdik. Ferdi spor dallarının gelişmesi için; amatör spora ayrılan çeşitli fonlar var. Ferdi spor branşlarımıza hizmet veren spor kulüplerimiz bu fonlardan faydalanmalıdır. Spor denildiği zaman sadece takım sporları akla gelmektedir ve sporun hangi meslek gurubuna girdiği belli olmalıdır" şeklinde konuştu.

"KULÜPLERİMİZİ GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Baldiş, kaynak bulup kulüpleri güçlendirmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Federasyonumuz, kulüplerimizin gelişmesine kaynak bulmak kulüplerimizi güçlendirmek, sportif faaliyetleri desteklemek amacıyla kurulmuştur. Ferdi spor kulüplerinde sporcu aidatlarının alt sınır ve üst sınır olarak belirlenmesi ve bu şekilde spor kulüplerini yaşatmak için kurulmuştur. Sportif karşılaşmalar, spor organizasyonları, sporla ilgili paneller, seminerler ve konferanslar yapacağız."

Baldiş, federasyonun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız