SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:10:38
Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

27 yaşındaki otomobil kasisten geçerken sürücü kontrolu kaybedince susuz kanala uçtu, ardından menfezin altına sıkıştı. Demir yığınına dönen araçtaki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

KASİSTEN GEÇERKEN…

Kaza saat 21.50 sularında TOKİ Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde TOKİ 1. Nolu Aile Sağlık Merkezi’nin önünde meydana geldi. Akrabalarının bulunduğu Karagöz Mahallesi'nden şehir merkezine dönmekte olan Mehmet Karaaslan (29) yönetimindeki 44 AY 974 plakalı 1988 model otomobil, yoldaki kasisten geçerken, kontrolden çıktı ve  yolun kenarındaki kanala uçtu. Araç yaklaşık 50 metre sürüklenerek kanalın üzerindeki menfezin altına girdi. Kaza esnasında çevredeki vatandaşlar büyük bir gürültü duydukların söylediler. 

SÜRÜCÜ ÖLDÜ, AİLESİ YARALANDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ve yoldan geçen araç sürücüleri kazayı polise ihbar ederken, araçta bulunanlara müdahale ettiler. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi ve 112 acil servis ambulansı yönlendirildi. Araç sürücüsü Mehmet Karaaslan kaza yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan annesi Zeynep (65), akrabası Ayşe (21), kızı Yağmur Elif (1), eşi Fidan (27) ve babası Hacı Karaaslan (75) ambulanslara alınarak Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. 1 yaşındaki Yağmur Elif’in hayati tehlikesi bulunuyor. 

OTOMOBİLİ 1 YIL ÖNCE ALDI 

Kaza sonrasında çevrede oturan çok sayıda vatandaşlar ile Karagöz Mahallesi'nden gelenlerkaza yerinde büyük bir kalabalık oluşturdular.  Kalabalıktan dolayı 112 acil servis ekipleri yaralılara müdahalede zorluk yaşadılar. Polis ekipleri kazanın olduğu bölgeye şerit çekerek vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı, ancak meraklı kalabalık 2 saat boyunca olay yerini seyretti.  Sürücünün yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirirken, bazıları hastaneye kaldırıldı.  İnşaatlarda kalıp işçiliği yapan ve 1 çocuk babası olan sürücünün otomobili 1 yıl önce satın aldığı öğrenildi. 

YOLDA AYDINLATMA EKSİK…

Kaza yerinde Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, Trafik Denetleme Şubesi ekipleri teknik inceleme yaptılar.  İtfaiye ekibi ise araçtaki gaz sızıntısı nedeniyle sürücünün cesedi kaldırılana kadar bekledi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yapığı incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Vatandaşlar,  Karagöz Caddesindeki  kaldırımların yeniden düzenlenmesi ve yolun karanlık olan bölümlerine aydınlatma yapılması gerektiğini bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız