SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza; 25 Ölü

A- A+ PAYLAŞ
 
Diyarbakır-Batman karayolunda bir TIR ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 25 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı.
 
Kaza, saat 13.00 sıralarında Diyarbakır - Batman karayolunda meydana geldi. Diyarbakır'dan Siirt'e giden midibüs ile tuğla yüklü TIR, Salat Beldesi yakınlarında yol çalışması yapılması nedeniyle şerit daraltılan kesimde çarpıştı. Hatalı sollama sonucu TIR'ın biçtiği midibüsteki yolcuların büyük bölümü yaşamını yitirirken, yaralananlar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır ve Batman'daki hastanelere taşındı.
 
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Batman-Diyarbakır karayolunun Salat  köyü yakınlarındaki kaza yerinde incelemesi sırasında gazetecilere yaptığı  açıklamada, 56 AF 155 plakalı midibüs ile 63 YU 771 plakalı tuğla yüklü tırın  çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 25'e  yükseldiğini söyledi.
 
Vali Toprak, “24 kişi olay yerinde, bir kişi ise Batman'da kaldırıldığı  hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan 16 kişiden 9'u Diyarbakır, 7'si ise  Batman'daki hastanelere sevk edildi” dedi.
 
Bu arada, kaza nedeniyle ulaşıma kapanan Batman-Diyarbakır karayolu  ekiplerin çalışması sonucu trafiğe açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız