SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza: 3 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine gitmekte olan özel oto ilçe yakınlarında kaza yaptı. Malatya’da kamu görevlisi olan 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre; kaza saat 17.30 sıralarında Çelikhan yakınlarında meydana geldi. Malatya’dan Çelikhan ilçesine taziye ziyareti için gitmekte olan ve aynı zamanda okul arkadaşları oldukları bildirilen Abuzer Baştuğ (üstteki fotoğrafta), Mehmet Tektaş ve Mehmet Hanifi Güler ile diğer arkadaşları esnaf Mahmut Savaş ve öğretmen Mustafa Kılay'ın içerisinde bulundukları Abuzer Baştuğ yönetimindeki 44 FS 710 plakalı otomobil, Kemal Yılmaz yönetiminde bulunan 02 D 3005 plakalı köy minibüsüyle çarpıştı.

Çelikhan'a 8 km. mesafede, Merg Köprüsü ile Balıkburnu arasında meydana gelen kaza sırasında Abuzer Baştuğ, Mehmet Tektaş ve Mehmet Hanifi Güler’in yaşamlarını yitirdikleri, otomobilde bulunan Mahmut Savaş ve Mustafa Kılay ile minibüs sürücüsü Yılmaz'ın ise yaralandığı haber alındı. Yaralılar Çelikhan'da yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya'ya getirilerek tedavi altına alındılar.

Kazada ölen kamu görevlilerinden 55 yaşındaki Abuzer Baştuğ’un Battalgazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü iken Milli Eğitim'deki son atamalarda Battalgazi İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atandığı, 54 yaşındaki Mehmet Tektaş’ın Malatya Devlet Hastanesi Müdürü, 55 yaşındaki Mehmet Hanifi Güler’in ise Sümer Lisesi’nde öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

KAZA YERİ FOTOĞRAFLARI; İHA ve celikhannet.com Haber Sitesi'nden alınmıştır

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız