SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza...4 Ölü 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-08-26 19:13:44
Feci Kaza...4 Ölü 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ İlçesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Malatya istikametinden Kayseri istikametine giden 44 PD 855 plakalı otomobilin sürücüsü Kasım Gültekin, aynı istikamette seyreden İsmet Argül yönetimindeki 44 HT 228 plakalı kamyoneti sollamak isterken, kamyonetin yan tarafına çarparak kontrolü kaybetti ve karşı yönden gelen Kenan Baydoğan yönetimindeki 06 YA 4371 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, 44 PD 855 plakalı otomobilin sürücüsü Kasım Gültekin ile Kenan Baydoğan yönetimindeki otomobilde bulunan Nilgün Baydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

kasımSürücü Kenan ve otomobilde bulunan eşi Emine Baydoğan ise kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, yaşamlarını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Hikmet Baydoğan ise Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak, tedavi altına alındı.kenan2

Kazada hayatını kaybeden 44 PD 855 plakalı otomobilin sürücüsü Kasım Gültekin’in cesedini sıkıştığı yerden Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri çıkarttı.

Gültekin’in cenazesi, cenaze aracıyla Akçadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Malatya’da feci kaza, 4 ölü Malatya’da feci kaza, 4 ölü 1 Malatya’da feci kaza, 4 ölü 2 Malatya’da feci kaza, 4 ölü 8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • izzettin kumara (7 yıl önce)
    her yaptığım yorum yapılıyor anlam veremiyorum hata kimde
    0
    0
    Yanıtla
  • müzembil arar (7 yıl önce)
    Çok sevgili kardeşim mekanın cennet olsun geride kalanlara sabır dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (7 yıl önce)
    Bölünmüş yol değil, ortası çizilmiş geniş yol.gerçek bölünmüş yol ortası boşluk , ağaçlık veya bariyer olur Böyle olsa karşı tarafa geçilip kafa kafaya çarpışılmaz. Trafik kanununa bir madde eklenmiş çift çizgide engel yerine kabul edilmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Yavas gidelim nolur.Arkadan selektor yapip yol istemeyelim aciliyet olmadigi surece.Uzun yolda arabalarin hiz yapmasini engelleyecek bi sistem yapilmali.Hata yapan kisi , kendi caniyla birlikte 4 kisinin hayatina maloldu.Rabbim rahmet eylesin.Bu kazalar bize ders olmuyor maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaSporlu23 (7 yıl önce)
    öncelikle allah rahmet eylesin akçadağ yoluna bir düzenleme yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin kardeşim biraz yavaş gidelim.. hoş geldin desinler gecmiş olsun demesinler tekrar ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIR VERSİN..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin vefat edenlere ve yaralilara acil sifalar. Eskiden cok olurdu bu hatali sollama sonucu kafa kafaya carpismali feci kazalar. Cok sukur bolunmus yollarin artmasi sayesinde baya azaldi. Ama yine de insan dikkati herseyin basi.
    0
    0
    Yanıtla