SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza.. Öğretmen Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:06
Feci Kaza.. Öğretmen Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Galericiler Sitesi’nin  civarı, Yakınca kavşağında Cuma akşam saatlerinde otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilin öğretmen olan sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazada her iki araç da büyük hasar görürken, pikap sürücüsünün de yaralandığı bildirildi.

Kaza, Cuma günü saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt –Adıyaman Yolu üzerindeki Galericiler Sitesi’ne yakın mevkide meydan geldi.  Kemal Şenbak yönetimindeki 44 PP 116 plakalı çift kabinli araç, kavşakta Yakınca yönüne dönmekte olan Taner Akıncı yönetimindeki 44 LP 167 plakalı otomobile yandan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada araç sürücüleri yaralandı. Kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan sürücülerden Taner Akıncı'nın kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, diğer sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yakınca İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Akıncı'nın yaşamını yitirdiği kazada, her iki araçta da büyük hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız