SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza..

A- A+ PAYLAŞ

Erkenek Beldesi yakınlarında Sakaltutan mevkiinin Muhtarın Yeri diye bilinen bölgedeki trafik kazasında 5 kişi öldü 14 kişi yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Adıyaman-Kahramanmaraş istikametinden Malatya'ya doğru gelen Bekir Demir yönetimindeki 58 S 0333 plakalı minibüs karşı yönden gelmekte olan Edip Ö. yönetimindeki 23 K 2308 plakalı TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüsün dereye uçtuğu öğrenildi. Yoğun sis, yağış ve TIR'ın hatalı şerit kullanması yüzünden meydana geldiği belirtilen kaza nedeniyle Malatya- Adıyaman yolunun da bir ara trafiğe kapandığı bildirildi.

Kaza yerinde Şahin Kandemir (49), Hakan Akbulut (46), Emre Taş (25), Mutlu Epsireli (41) ve Veysel Demirci (28) öldüler.

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Bekir D. ile TIR sürücüsü Edip Ö. ile birlikte yolculardan Erkan Fırat, Mehmet Potacı, Kemal Baykal, Serdal Karakaya, Mehmet Kaya, Harun Etsileli, Ramazan Atakan, Serkan Taş, Ahmet Taş, Recep Özdemir, Mehmet Taş ve Erkan Fırat Malatya Devlet Hastanesi ve hastanenin Beydağı Kampüsü ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldılar. Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki 3 yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Minibüsteki yolcuların, Adıyaman'daki Menzil şeyhini ziyaret edip Sivas'a dönen tarikat mensupları olduğu öne sürüldü.

Bu arada, Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay'ın, kazayla ilgili olarak kaza yerinde 5 kişinin öldüğü, bir kişinin de kaldırıldığı hastanede öldüğü yolundaki açıklaması nedeniyle basın organları ölü sayısının 6 olduğuna dair haberler geçerken, daha sonra hastanede ölen olmadığı ve kazadaki toplam ölü sayısının 5 kişi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız