SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fedakâr Olmak Lazım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:34:02
A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin iftar yemeğine katılan Malatya Valisi Ulvi Saran, "Böyle güzel bir akşamda böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi. Orduzu Pınarbaşı'ndaki İl Özel İdaresi'ne ait tesisteki iftar yemeğine Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı  Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ve daire amirleri ile personel katıldı. 
 
Vali Saran yaptığı konuşmada, " Özel İdare teşkilatının mensubu olmak kırsal alanda alt yapı hizmetlerinde faaliyet göstermek demektir, bu manada hepiniz fedakarca çalışmalarla topluma hizmet veriyorsunuz. Topluma kırsal kesimde hizmet vermenin çeşitli zorlukları var, bu zorluların üstesinden gelebilmek için gerçekten sorumlu ve fedakar olmak lazım, görev ve faaliyet alanında bundan sonrada güzel hizmetler vermenizi ve böyle güzel akşamlara böyle güzel ramazan iftarlarına yetişmenizi dileyerek hepinize sağlık ve afiyetler dilerim." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız